Haberler

Artvin Çoruh Üniversitesi'nin Alt Yapı Sorunları

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Artvin Çoruh Üniversitesi'ne Rektör Atanması Yapılana Kadar Geçecek Sürede Üniversitenin Alt Yapı Sorunlarını Çözmek İçin Valilik Olarak Çalışma Başlattıklarını Söyledi.

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Artvin Çoruh Üniversitesi'ne rektör atanması yapılana kadar geçecek sürede üniversitenin alt yapı sorunlarını çözmek için valilik olarak çalışma başlattıklarını söyledi.

Vali Aydoğdu, başkanlığında valilik toplantı salonunda Artvin Çoruh Üniversitesi'nin (AÇÜ), alt yapı sorunlarının görüşüldüğü toplantıya, Artvin Belediye Başkan Vekili Erdinç Eldemir, Artvin Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cantürk Gümüş, Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Torul, İl Milli Eğitim Müdürü Hamza Köşker, İl Bayındırlık Müdürü Ufuktan Güneş ile Yüksek Öğretim Kurumu ve Yurtlar Kurumu Artvin Yurt Müdürü Zeki Karataş katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Aydoğdu, üniversiteye rektör atanmasının hala gerçekleşmediğini ve daha fazla zaman kaybına tahammül edilemeyeceği düşüncesi ile üniversitenin alt yapı problemlerinin çözümü için valilik, belediye ve rektörlüğün imkanlarını kullanarak çalışma başlattıklarını söyledi.

(ZA-ÖS-MU-Y) 14.06.2008 18:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title