Haberler

Artvin Bakan Soylu Borçka'da Halka Hitap Etti

Içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hopa'da cuma namazını kıldıktan sonra helikopterle Borçka ilçesine geçti, Belediye Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hopa'da cuma namazını kıldıktan sonra helikopterle Borçka ilçesine geçti, Belediye Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Ülkede bir dönem birilerinin Yargıtay'ı, Danıştay'ı ülkeye patron yaptığını anlatan Bakan Soylu, ülkenin istikrarsız hale getirilmek istendiğini söyledi. Ülkeyi bölmeye ve parçalamaya çalışanlara tek tek hesap soracaklarını ifade eden Soylu, terör örgütlerine seslendi, "Topunuz gelin. Bize Borçka yeter' dedi."

"PKK KILIÇDAROĞLU'NA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR"

Türkiye güçlü olsun diye MHP ile ortak bir Anayasa adımı attıklarını ifade eden Bakan Soylu, şunları söyledi:

"MHP ve Devlet Bahçeli' ile uzlaştık. Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Kılıçdaroğlu kiminle uzlaştı? PKK, HDP, FETÖ, Almanya, Hollanda ve Cumhurbaşkanımızın kafasına silah dayayan fotoğrafın yer aldığı İsviçre ile uzlaştı. Esas oğlanlar onlar, bunlar onların distribütörü. Siyaset yapabilirsiniz ve bizi de eleştirebilirsiniz. Bizde eksik yapabiliriz. Ama memleketin beka meselesi varken, bizim evlatlarımız terörün belini kırmak üzereyken onlar 'hayır' diyor. Kandil, 'Evet çıkarsa biz bittik' diyor. 7 Haziran sonrası bazı yerlere baskı yapmaya çalıştılar, hemen tutup onları aldık. Ülkemiz terörü tasfiye için büyük bir mücadele gösterirken terörün değirmenine can suyu taşımak bu ülke, bu millet, özgürlüğümüz ve hürriyetimiz için büyük bir vebaldir. Bu millet bunun hesabını Kılıçdaroğlu'na bu dünyada da, öteki dünyada da soracaktır. Bunlar tutunacak bir yer arıyorlardı. Kılıçdaroğlu'na tutunmaya çalışıyorlar. Kimseye tutunamayacaksınız . 16 Nisan'da bu millet size en ağır cevabını demokratik bir şekilde verecek."

"BAYKAL KAÇ YAŞINA GELMİŞSİN, AYARIN KAÇMIŞ SENİN"

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, başkanlıktan nasıl gittiğini Kılıçdaroğlu ve Baykal'a anlatmaya hazır olduğunu ifade ederek İçişleri Bakanlığı'na gelmeleri çağrısında bulunan Bakan Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu tezgah nasıl kuruldu bizde ayan beyan hazır. Mahkemeye gönderdik. Mahkemeye sabretmiyorsanız gelin şimdi size bunu gösterelim. Tıs yok. 'Bakarız, ederiz, gereğini yapsınlar' diyorlar. Biz gereğini yapıyoruz. Bu ülkede darbe sadece Başbakanlara olmuyor. Ana muhalefet partilerine, siyasete, milletin iradesine de oluyor. Hepsine karşı olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Benimki de saflık. Deniz Baykal bir şeyle karşı karşıya kaldı. Bu Türkiye demokrasisine ayıptır diye söylüyorum. Adam bizim için, 'Hayır çıkarsa düşmanın denize döküldüğü günkü gibi sevineceğim' diyor. Böyle bir şey var mı? Kaç yaşındasın Baykal, kaç yaşına gelmişsin? Ayarın kaçmış senin, ayarın. Ayıptır. Buradaki herkes terör başı Karayılan'dan daha uzak değil mi? Kandil'deki o itlerden biz size daha uzağız değil mi ey CHP'li kardeşlerim. Yazıklar olsun. Biz ne yaptık size? Nedir bu kin, öfke. Sandıkla bizi mağlup etmeye yıllardır gücünüz yetmiyor. Hep darbelerle, hem de başkalarının uşakları ile mağlup etmeye çalışıyorsunuz."

Bakan Soylu, 16 Nisan referandumunda güçlü ve kuvvetli bir ses beklediğini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Vatandaşları selamlayan ve kucağına aldığı kız çocuğu öpen Bakan Soylu, sahneden indi, vatandaşlarla tokalaştı. Yoğun ilgi ile karşılaşan bakan Soylu, kalabalıkta zor anlar yaşadı. Soylu, helikopterle Artvin'e hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Artvin Borçka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title