Haberler

Artvin: 3 Avukatın Bulunduğu Otomobil Çoruh Nehrine Uçtu

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde Bugün Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Trafik Kazasında, Diji Türk Firmasına Bağlı Avukatların İçerisinde Bulunduğu Otomobil Çorun Nehrine Uçtu. Kazadan Bir Avukat Yaralı Olarak Kurtulurken, Çoruh'un Azgın Sularına Kapılan 2 Avukattan Haber Alınamıyor.

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Diji Türk firmasına bağlı avukatların içerisinde bulunduğu otomobil Çorun Nehrine uçtu. Kazadan bir avukat yaralı olarak kurtulurken, Çoruh'un azgın sularına kapılan 2 avukattan haber alınamıyor.

Edinilen ilk bilgilere göre, bugün saat 17. 00 sıralarında Yusufeli'nin Irmakyanı Köyü Köprübaşı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Avukat Oğuz Bozoğlu idaresindeki 34 BD 9886 plakalı otomobil, Yusufeli'den Trabzon istikametine giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine Çoruh Nehrine uçtu. Kazada yol kenarına savrulan Avukat Şafak Çebi, vatandaşlar tarafından yaralı olarak kurtarılırken, otomobil içerisinde bulunan sürücü Avukat Oğuz Bozoğlu ve soyadı henüz tespit edilemeyen Serdar isimli avukat, Çoruh'un azgın sularına kapıldı. Nehir sularının sürüklediği 2 avukata ve otomobile henüz ulaşılamazken, jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Öte yandan avukatların Trabzon'dan Yusufeli'ne yasal olmayan bir yayın ihbarı aldıkları için bugün denetlemeye geldikleri ve geri dönüşte kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title