Haberler

Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Omay, Kızıltepe'de

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay, Kızıltepe ilçesinde incelemelerde bulundu.

Omay, Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Dilmen'in aralarında bulunduğu bir heyet ile ilçeye geldi. Rektör Prof. Dr. Serdar Bedii Omay ve ekibini Kızıltepe'de Yüksek Okul ve Fakülte Açma ve Yaşatma Derneği Üyeleri karşıladı.

Omay, Esenli Köyü yakınlarında hazineye ait 470 dönümlük arazi üzerine dernek yönetimiyle birlikte incelemelerde bulundu.

Tunç, Kızıltepe için onayı çıkan iki yüksek okulun tespit edilen Kızıltepe Belediyesi Ana Çocuk Sağlığı Merkezi Binası'nda gelecek yıl faaliyete gireceğini belirterek, 'Dernek olarak yüksek okul ve ileride kurulacak fakülteler için arazi arayışına başladık. Kızıltepe'de bu amaçla arazisini hibe etmek isteyen vatandaşlarımızın dernek yönetimine başvurmaları gerekiyor. Arazi hibesinde bulunmak isteyen vatandaşlarımızdan ilçeye en fazla 8 kilometre mesafede asgari 150 dönüm hibede bulunma şartı arıyoruz. Bu şartlara arazisi uyup, hibede bulunmak isteyen vatandaşlarımızın önümüzdeki 15 Ocak tarihine kadar dernek üyeleriyle irtibata girmeleri gerekmektedir' dedi.

(MAY-MRL-ÜNS) - MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title