Haberler

Artuklu Belediyesi 2 Yeni Park Daha Açtı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin'in Artuklu Belediyesi tarafından Yalım Mahallesi'nde 2 yeni park yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin'in Artuklu Belediyesi tarafından Yalım Mahallesi'nde 2 yeni park yapıldı.

Artuklu Belediye Başkan Vekili Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Yalım Mahallesi'nde biri 5 bin, diğeri bin 500 metrekare alan üzerinde projelendirilen 2 yeni parkın tamamlandığını belirtti.

Öztürk, "İlçemizin yaşanabilir ve müreffeh olması için tüm birimlerimizle sahaya indik. Eksikliğini en çok gördüğümüz konuların başında ise ailelerimizin ve çocuklarımızın nefes alma alanları olan parklar yer alıyordu." dedi.

Bu eksikliklerle ilgili hemen harekete geçtiklerini dile getiren Öztürk, şöyle devam etti:

"Parklarımız hem ailelerimiz hem de evlatlarımız için dizayn edildi. Gerek içerisindeki bitkisel donatı ve materyallerle gerekse aydınlatma sistemi, oturma alanları ve oyun gruplarıyla Artuklu'da benzeri olmayan güzel bir çalışma oldu. Parklarımızdan birine Park 47 diğerine ise Yalım Yeşilay Parkı adını verdik."

Kaynak: AA / Güncel

Artuklu Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title