Haberler

Arşivcaddebostan'daki Silahlı Saldırı: Ölenlerin Sayısı 3'E Yükseldi

Saldırıda Yaralandıktan Sonra Bugün Hastanede Hayatını Kaybeden Eraslan'dan Geriye Sağlık Ekipleri ve Dostlarının Eraslan'ı Hastaneye Yetiştirebilmek İçin Ambulansa Taşıdıkları Görüntüler Kaldı.

Saldırıda yaralandıktan sonra bugün hastanede hayatını kaybeden Eraslan'dan geriye sağlık ekipleri ve dostlarının Eraslan'ı hastaneye yetiştirebilmek için ambulansa taşıdıkları görüntüler kaldı.

Kadıköy Caddebostan sahilinde, Türk Balık Adamlar Kulübü'nde iki kişinin ölümüyle sonuçlanan SİLAHLI SALDIRIDA ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 1 kişi daha hayatını kaybetti.

Erenköy Kantarcı Rıza Sokak'taki 10 katlı Unan Apartmanı'nın bazı sakinleri ile halen görevdeki yöneticilerin, apartman yönetiminin profesyonel bir firmaya devredilmesi konusunu görüşmek üzere Caddebostan sahilinde bulunan Türk Balık Adamlar Kulübü'nde yapılan toplantıda, apartmanın eski yöneticisi Kemal Akın'ın toplantıyı basarak silahla ateş etmesi sonucu Yıldırım ve Nesteren Sunder çifti hayatlarını kaybetmişti. Olayda silahla vurularak yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılan Erhan Eraslan da bugün hayatını kaybetti. Saldırı sonrasında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Eraslan bugün hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title