Haberler

Arsene Wenger'i Protesto Etmek İçin Sahaya Dalan Taraftar Tutuklandı

Güncelleme:

Southampton'a 2-0 yenilen Arsenal'de, sahaya girip Fransız teknik adamı protesto eden taraftar tutuklandı.

İngiltere Premier Ligi'nde Southampton'a 2-0 yenilen Arsenal'de taraftar, teknik direktör Arsene Wenger'e isyan etti.

SAHAYA DALDI, TUTUKLANDI

Adı açıklanmayan taraftar sahaya girerek, Wenger'in bulunduğu kulübeye doğru gitti ve Fransız teknik adamı protesto etti. Güvenlik görevlileri, hemen etkisiz hale getirdikleri taraftarı saha dışarısına çıkarttı ve taraftar Hampshire Polisi tarafından tutuklandı.

YARDIMCI HOCA, TARAFTARIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Arsene Wenger'in yardımcısı Steve Bould da taraftarın üzerine yürüdü. 65 yaşındaki teknik adam taraftarın Southampton'lı olduğunu iddia ederken, rakip kulüpten yapılan açıklamada bu kişinin Arsenal taraftarı olduğu öne sürüldü.

3 HAFTA ÖNCE DE PROTESTO EDİLDİ

Arsene Wenger, 19. sezonunu yaşadığı Arsenal'de, üç hafta önce Stoke City yenilgisinin ardından da tren istasyonunda kendi taraftarları tarafından protesto edilmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arsene Wenger Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

pOLAT as:

Şu 6S yi ezen Arsenalmi?

5
19
yanıtYanıtla
SKENDER:

bizim burda olup tutuklansaydı manşet su sekilde olurdu sahaya inen lise öğrencisi takımının kulubesine bakarak cumhurbaşkanına küfür etti diye tutuklandı olurdu :))

7
9
yanıtYanıtla
FasatcimobilWeb@haberler.com:

İyiki uefaaaa kupanız var şampiyonlar ligini alsanız bu ülkedeki onca insanın hali ne olurdu acaba hertaraftan kabus gibi bizim şampiyonlar ligi kupamız vaaaar diye ses gelirdi milleti bezdirdiniz be yeter artık sonrada avrupada bizim başarılı olmamızı istemiyorlar diyorlar.

0
2
yanıtYanıtla
timucinMobil-ANDROID:

ebru gundes iyi sanatci

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title