Haberler

Arsenal - Valencia Maç Özeti / Frankfurt - Chelsea Maç Özeti (UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali)

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Arsenal - Valencia ve Eintracht Frankfurt - Chelsea karşı karşıya geldi. Arsenal, Valencia'yı 3-1 yenerek tur için avantaj elde etti. Chelsea ise Frankfurt deplasmanında elde ettiği 1-1'lik skor ile final için avantajlı duruma geçti. Bu maçların özet görüntüleri ve önemli anları haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk karşılaşmaları dün akşam oynandı. Arsenal, Valencia'yı konuk ederken Chelsea ise Eintracht Frankfurt deplasmanda karşılaştı. Maç sonunda avantajı elde eden takımlar İngilizler oldu. Arsenal, sahadan 3-1 galip ayrılırken Chelsea, deplasmanda aldığı 1-1'lik skor ile finalin kapısını araladı. Bu maçların özetlerini izleyebileceğiniz linkler ve maçların önemli dakikaları haberimizde.

ARSENAL - VALENCİA MAÇ ÖZETİ

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Arsenal sahasında ağırladğı Valencia karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1 kazandı ve İspanya'da oynanacak rövanş öncesinde avantaj yakaladı.

11. dakikada Valencia, Mouctar Diakhaby'nin golüyle öne geçti.

18 ve 25. dakikalarda Arsenal, Fransız golcüsü Alexandre Lacazette'nin attığı gollerle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

İlk yarıda başka gol olmadı ve devreye Arsenal önde girdi.

İkinci yarıda topa daha fazla sahip olan Arsenal olurken, Valencia kaptığı toplarla hızlı çıkarak etkili olmaya çalıştı.

90. dakikada Aubameyang'la bir gol daha bulan Arsenal skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda skor değişmedi ve Arsenal 3-1 kazanarak rövanş öncesi avantajı kaptı. Bu maçın rövanşı 9 Mayıs'ta Valencia'nın ev sahipliğinde Mestalla Stadı'nda oynanacak. Maçın özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

EINTRACHT FRANKFURT - CHELSEA MAÇ ÖZETİ

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Chelsea deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk oldu. 1-1 berabere biten maç sonunda Chelsea, rövanş öncesinde zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla ayrıldı.

23. dakikada Eintracht Frankfurt, Luka Jovic'in attığı golle Chelsea karşısında 1-0 öne geçti.

45. dakikada ise Chelsea, Ruben Loftus-Cheek'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Pedro'nun attığı gol ile beraberliği yakaladı.

Devre arasına bu golle 1-1'lik eşitlikle girildi.

Chelsea, 2. yarıda Eden Hazard'ın oyuna girmesiyle daha etkili olurken, Eintracht Frankfurt ise özellikle duran toplarla gol aradı. Her iki takımda girdiği fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sonuçlandı.

Bu maçın rövanşı 9 Mayıs'ta Chelsea'nin mabedi olan Stamford Bridge'de oynanacak. Bu maçın özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Valencia Chelsea Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ne gerek var yalana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title