Haberler

Arsenal Forması Giyen Mesut Özil, İtalya Liginde Oynamak İstiyor

Güncelleme:

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery ile sorun yaşayan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, İtalya Liginde forma giymek istiyor.

Arsenal'de Menajer Unai Emery ile sorun yaşadıktan sonra 4 resmi maçtır forma yüzü göremeyen Mesut Özil'in, İngiliz kulübünden kesin olarak ayrılması bekleniyor. Yıldız futbolcu için Tutto Mercato Web'de yayınlanan haberde Arsenal ile ilişkilerinin artık koptuğu ifade edilirken 30 yaşındaki Mesut Özil'in, Unai Emery ile yaşadığı sorundan kaynaklı takım değiştirmeyi istediği belirtildi.

"MESUT, İTALYA'DA BİR DENEYİM YAŞAMAK İSTİYOR"

Mesut Özil'in, Real Madrid'den çok iyi arkadaşı olan Cristiano Ronaldo'nun bulunduğu İtalya Serie A'ya transfer olmayı istediğinin vurgulandığı haberde ''Mesut Özil, İtalya'da bir deneyim yaşamak istiyor'' ifadelerine yer verildi. Sözleşmesinin 2021'e kadar sürmesi transferi zorlaştırsa da iki tarafın da ayrılıktan yana olması durumunda Mesut Özil'in İtalya Serie A'ya transferi Ocak ayında mümkün görünüyor.

BU HAFTA SONU DA FORMA GİYEMEYECEK

Öte yandan İngiliz basınında Mesut Özil'in bu hafta sonundaki Huddersfield maçını da sakatlığı sebebiyle kaçıracağı belirtildi. Yıldız futbolcu görev alamazsa üst üste 5. resmi maçta da şans bulamamış olacak.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Mesut Özil İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

Mesut’un oynayacagı tek takım:Fenerbahçe,,dir

2
7
yanıtYanıtla
Amigo Ayhan:

AYNEN HOCAM.

yanıt2
yanıt4
gs li:

aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış da siz kendinizi buğday ambarı sanıyonuz eşşekler.

yanıt4
yanıt4
Adınızı Yazın:

KEŞKE PATNOSSPORA GELSE

7
0
yanıtYanıtla
Ibrahim boyaci:

Mesutu feinere getirin es yildizli forma giysin

0
3
yanıtYanıtla
mühendis:

özel hayattada ronaldonun peşinden gidiyor 70 kadınla alem nedir ya

2
0
yanıtYanıtla
Hamdi Gurkaynak:

sahane, kaymak gibi futbol oynuyan bir futbolcu, ama yas 30 oldumu yolun sonuna geldin. Bundan sonra pek boyle sans ve paralar yakalayamassin sen Øzil.

0
0
yanıtYanıtla
sedat:

italyada oynayacaksa ya juventusda yada romada oynamalı belkide mesut cengiz takası gerçekleşebilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title