Haberler

Arsenal -Fenerbahçe Maçından Notlar

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 4. Hafta Maçında Deplasmanda İngiliz Rakibi Arsenal ile Karşılaşan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Luis Aragones, Alex'in Yerine Kazım'a İlk 11'de Yer Verdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 4. hafta maçında deplasmanda İngiliz rakibi Arsenal ile karşılaşan Fenerbahçe'de, teknik direktör Luis Aragones, Alex'in yerine Kazım'a ilk 11'de yer verdi.

İspanyol teknik adam, Eskişehirspor ile yapılan maçta sakatlanan ve Londra'ya getirilmeyen kaptan Alex'in yerine Arsenal karşısında ilk 11'de Kazım'a görev verdi. Kazım, cezalı olduğu için Eskişehirspor ile yapılan lig maçında forma giyememişti.

Arsenal ile 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan maçta Aragones'in 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Kazım, küçükken taraftarı olduğu Arsenal karşısında İngiltere'de forma şansı buldu.

Fenerbahçe'de Arsenal karşısında Volkan Babacan, Vederson, Burak, Josico, Ali, Yasin ve Deivid ise yedek soyundu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Londra'da takımlarını yalnız bırakmadı.

Emirates Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü tamamıyla dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını coşkuyla desteklediler.

Avrupa'dan ve Türkiye'den karşılaşma için Londra'ya gelen taraftarlar, maçtan önce de stat önünde tezahüratlar yaptılar.

Bu arada karşılaşmadan 1 saat önce tek başına stada çıkan Guiza, taraftarların tezahüratları üzerine yanlarına gidip, reklam panolarından atladı ve tribünlere çıktı. İspanyol futbolcu, taraftarlarla burada fotoğraf çektirdi.

İngiliz taraftarlar da tribünlerdeki yerlerini alırlarken, Emirates Stadı'nın kimi bölümlerinde az sayıda boş koltuk olduğu görüldü.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan ilk maçtaki ilk 11'de bu akşam 6 değişiklik yaptı.

İngiliz ekibinde ilk maçta ilk 11'de yer alan futbolculardan, hasta olan kaleci Almunia ile sakatlıkları bulunan Adebayor, Walcott ve Eboue, bu akşam 18 kişilik kadroda yer almazlarken, Diaby ve Song ise yedek soyundular.

İngiliz ekibinde bu oyuncuların yerlerine kaleci Fabianski'nin yanısıra Toure, Van Persie, Ramsey, Djourou ve Bendtner ilk 11'de forma giydiler.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title