Haberler

    Arsenal 5 Dakikada Yıkıldı

    Premier League'in 23. haftasında , deplasmanda Bournemouth'a 2-1 mağlup olarak son haftalardaki başarısız sonuçlarına bir yenisini ekledi.

    vegibi iki yıldızından yoksun çıktığı maçta hücum yollarında oldukça etkisiz bir oyun ortaya koyan Londa ekibi, buna karşın ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede ilk golü bulan taraf oldu. Alex Iwobi'nin muhteşem pasında kaleci 'le karşı karşıya kalanBellerin, Bosna-Hersekli file bekçisinin müdahalesine karşın topu filelere göndererek 52. dakikada konuk ekibi öne geçirdi.

    Yediği golün ardından rakip kale önünde baskısını artıran Bournemouth, Arsenal'ın savunma zafiyetinden de yararlanarak 69. dakikada Callum Wilson ve 74. dakikada Jordan Ibe ile bulduğu gollerle maçı beş dakikada çevirmeyi başardı.

    Kalan bölümde Arsenal'ın beraberlik çabalarından sonuç çıkmadı ve karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

    Bu sonuçla ligin son üç haftasında yedi puan kaybeden 'in ekibi 39 puanda kalırken, iç sahada üst üste ikinci galibiyetini elde eden Bournemouth ise 24 puana yükseldi.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bournemouth Mesut Özil Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title