Haberler

    Arsene Wenger: Beşiktaş Gol Atsa da Turu Biz Geçeceğiz

    Güncelleme:

    Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, 2-1 kazandıkları Crystal Palace maçının ardından "Beşiktaş bize gol atsa da turu biz geçeceğiz." dedi.

    Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda İstanbul'da 0-0 berabere biten maçın ardından Beşiktaş karşısındaki tur şanslarını değerlendirdi, "Beşiktaş burada bize gol atmayı becerse bile turu geçen taraf biz olacağız" dedi.

    "BEŞİKTAŞ'A KARŞI, PALACE'DAN DAHA FAZLA POZİSYON BULDUK"

    İngiltere Premier Lig'de ilk hafta maçında Emirates Stadı'nda Crystal Palace'ı 2-1 mağlup eden kırmızı-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, "Gol atamadığınızda insanlar bu konuda sizi eleştiriyorlar ve ben de onlara katılıyorum. Ancak fırsatlar yakaladık. Maçlar tekrar izlenirse görülecektir ki Palace karşısında bulduğumuz fırsatlardan daha fazlasını Beşiktaş'a karşı yakaladık" ifadelerini kullandı.

    "BEŞİKTAŞ GOL ATSA DA TUR ATLAYACAĞIZ"

    Crystal Palace karşısında ilk golü kalelerinde görerek geriye düştüklerine dikkat çeken Arsenal teknik direktörü, "Gol yeseniz bile hedef kazanmaktır. Palace karşısında gol yedik ancak devamında maçı kazanmayı başardık. Beşiktaş da bize gol atabilir. Ancak yine turu geçen taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.

    "CAMPBELL BİZE FAYDA SAĞLAYACAK"

    Galatasaray'ın transfer gündemine giren ve ismi bir süre sarı-kırmızılı takımla birlikte anılan Joel Campbell'ın durumuna da değinen deneyimli teknik dam, "Campbell bizlere katkı sağlayabilir. Belki şu an fırsat bulamıyor ancak o da forma fırsatı yakalayacak ve gollerini atacaktır" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Arsene Wenger Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title