Haberler

Arnavutköy'de Öldürülen Çiftin Kayıp Kızları Bulundu

Arnavutköy'de yol kenarında cesetleri bulunan Lübnanlı Muhammed Mahmoud Bachr ve 1.5 aylık hamile olan Suriyeli Nısrın Kırıdı'nın 10 yaşındaki kayıp çocukları amcasının evinde bulundu.

Yol kenarında cesetleri bulunan Lübnanlı Muhammed Mahmoud Bachr ve 1.5 aylık hamile olan Suriyeli Nısrın Kırıdı'nın 10 yaşındaki kayıp kız çocuğu N.N önceki gece üvey amcasının evinde bulundu. Öldürülen çiftin olayın gerçekleştiği günün sabahında kızlarını N.N'yi bakıcısına vererek bir arkadaşlara bırakmasını istedikleri ortaya çıktı. Bakıcıda N.N'yi alarak çiftin arkadaşına bıraktı. Çifte ulaşamayan amca ise bakıcıyı arayarak yeğeninin nerede olduğunu öğrendi. Bunun ardından amca Nısrın Kırıdı'nın arkadaşına giderek yeğenini aldı. Ekipler tarafından yapılan araştırmada N.N'nin amcasının evinde olduğunu öğrenen ekipler adrese giderek N.N'yi alarak Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne teslim etti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşma kapsamında N.N'nin bakıcısı ifadesinde," Pazar günü N.'yi alarak arkadaşına bırakmamı istedi. Evde Nısrın ve eşi vardı. Herhangi bir anormal durum yoktu. Ben N.'yi alarak Nısrın'ın arkadaşına götürdüm" dediği öğrenildi.

Polis ekiplerinin soruşturmayı derinleştirerek sürdürdüğü öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title