Haberler

Arnavutköy'de ineğe çarpan sürücüye inek sahibi saldırmak istedi

Güncelleme:

Taylan ERGÜN / ARNAVUTKÖY'de başıboş bırakılan inek, otoyola çıkınca bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Taylan ERGÜN / ARNAVUTKÖY'de başıboş bırakılan inek, otoyola çıkınca bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Uzun süre yaralı halde yerden kalkamayan ineğin sahipleri, kaza yerine geldiklerinde araç sahibine saldırmak istediler. Araya girmeye çalışan polis ekipleri ile de tartışan ineğin sahibi güçlükle sakinleştirildi.

Arnavutköy Eski Edirne Caddesi'nde giden 34 GJ 0351 otomobil bir anda yola çıkan ineğe çarptı. İneği son anda fark eden ancak manevra yapmasına rağmen ineğe çarpmaktan kurtulamayan sürücü, çarpmanın etkisiyle yola savrulan ineğin yardımına koştu. Çevreden geçen vatandaşların da yardıma koştuğu ayaklarından yaralanan inek, uzun süre yerden kalkamadı. Kazayı haber alıp, olay yerine gelen ineğin sahipleri, ineklerinin yaralı olduğunu görünce çılgına döndü. Önce ineklerine çarpan sürücüye saldırmaya çalışan ineğin sahipleri, daha sonra araya girmeye çalışan polis ekipleri ile tartıştı.  Güçlükle sakinleştirilen ineğin sahipleri, kaza yerine kumaş parçalarına sardıkları bıçaklarla geldi. İneklerinin kaza sonrası can çekiştiğini duydukları için bıçakla gelerek ölmeden önce kesmek istedikleri inek daha sonra güçlükle kaza yerinden alınarak sahipleri tarafından götürüldü. Kaza sonrası tutanak tutulan araç sürücüsünün ineğin zararını karşılamasını isteyen inek sahipleri, 12 bin liralık ineklerinin kesildiği takdirde 2 bin lira ettiğini söylediler.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title