Haberler

Arkasspor'un İlk Rakibi Galatasaray

EFELER Ligi ekiplerinden Arkasspor, yeni sezonun ilk haftasında evinde Galatasaray'la karşılaşacak.

EFELER Ligi ekiplerinden Arkasspor, yeni sezonun ilk haftasında evinde Galatasaray'la karşılaşacak.

Ankara'da yapılan fikstür çekimine göre Arkasspor, 24 Eylül'de başlayacak ligde Galatasaray'ın ardından sırasıyla Maliye Piyango (D), Ziraat Bankası, İnegöl Belediyespor (D), Afyon Belediye Yüntaş, Beşiktaş (D), İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Halkbank (D), Jeopark Kula Belediyespor, TKD Kuzey Enerji Torul Gençlik (D) ve Fenerbahçe (D) ile karşılaşıp 26 Kasım'da ilk yarıyı noktalayacak.

İkinci devre müsabakaları 6 Ocak-24 Şubat 2018 tarihleri arasında, play off ve baraj karşılaşmaları mart ve nisan 2018'de oynanacak. Efeler Ligi'nde Ege'yi temsil eden diğer takım Jeopark Kula Belediyespor ise ilk haftada iç sahada Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek. 18 Ekim'de başlayacak Sultanlar Ligi'nde ise ilk hafta Çanakkale Belediyespor evinde Seramiksan'la rakip olacak. Sultanlar Ligi'nde 5 Aralık'ta ilk yarı bitecek, ikinci devre 7 Ocak'ta başlayıp, 25 Şubat'ta bitecek. Play off ve baraj maçları mart ve nisanda yapılacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziraat Bankası Galatasaray Kula Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title