Haberler

Tuvaletini Yapmak İçin Gittiği İş Hanını İzmaritle Yaktı

Güncelleme:

Antalya'da, tuvaletini yapmak için iş hanının yanına giden sarhoş, çay ocağına attığı izmaritle yangına neden oldu. İş hanın yandığını gören sarhoş, arkasına bakmadan kaçtı.

Antalya'da içinde çok sayıda işletmeyle birlikte yanan iş hanındaki yangının, alkollü kişilerin ihtiyaç giderirken çay ocağına attıkları izmaritten kaynaklandığı belirlendi.

Gözaltına alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Yangının çıkma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

YANGIN SONRASI İŞ HANI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Kazım Özalp Caddesi'ndeki 3 katlı bir iş hanında 9 Ocak gecesi saat 01.00 sırasında yangın çıktı. Yangında, iş hanında bulunan giyim firması, restoran ve kafe gibi işyerleri küle döndü.

Yangında can kaybı olmazken, büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

İHTİYAÇ GİDERMEYE GİTTİ YANGINA SEBEP OLDU

Yangının ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Günlerce cadde üzerindeki ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, yangını olay gecesi yakın bir bölgede alkol alan G.Ç'nin çıkardığını belirledi.

YANGINI GÖRMESİNE RAĞMEN MÜDAHALE ETMEDİ

Olay gececi M.D ile alkol alan G.Ç'nin tuvalet ihtiyacını gidermek için gittiği iş hanının arkasına içtiği sigarayı çay ocağına doğru attığı, ayrılırken alevlerin çıktığını görmesine rağmen dönmediği ortaya çıktı.

KAMERALARA SANİYE SANİYE YANSIDI

Yangının çıkma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde işyeri dakikalar içinde alev topuna döndü.

Polis, G.Ç ile arkadaşı M.D'yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınan iki şüpheli adliyeye sevk edildi. G.Ç'nin ifadesinde, "Söner diye düşünmüştüm. Ancak sönmemiş" dediği ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muratpaşa Antalya Elmalı Özalp 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title