Haberler

Arkas Paok'tan Şikayetçi

Ülkemizi Top Teams Cup'ta Temsil Eden Arkas, Paok'la Yarın Deplasmanda Oynayacağı Rövanş Maçı Öncesi Rakibini Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na Şikayet Etti.

Ülkemizi Top Teams Cup'ta temsil eden Arkas, PAOK'la yarın deplasmanda oynayacağı rövanş maçı öncesi rakibini Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na şikayet etti.

PAOK'un 9 Ocak'ta İzmir'de yapılan, 3-0 Arkas'ın galibiyeti ile sonuçlanan ilk karşılaşmaya 4 as oyuncusunun yanı sıra baş antrenörünü getirmediğini hatırlatan Basın Sözcüsü Uğur Özden, ''Kupa statüsünde yapılan değişikliğe göre bir takımın turu geçmesi için iki maçı da kazanması gerekiyor. Galibiyet sayılarındaki eşitlik halinde sonucu ikinci maçta oynanacak 1 ekstra set belirliyor. PAOK bu durumdan yararlanmak için gücünü ikinci maça sakladı ve planlarını ekstra seti kazanmak üzerine kurdu. Bu durum her şeyden önce Fair-Play'e aykırı. Ancak şartlar ne olursa olsun, biz ikinci maçı da kazanıp, bu oyunu boşa çıkaracağız'' dedi.

Bu akşam İstanbul'a gidecek mavi beyazlı ekip, yarın Atina üzerinden hava yoluyla Selanik'e geçecek. Maç çarşamba günü saat 20.00'de oynanacak.

Ergin KARATAŞ / İZMİR,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title