Haberler

Arkadaşları Top, O Stat İstedi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çeşitli inceleme ve temaslarında bulunmak üzere geldiği Ordu'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, çeşitli inceleme ve temaslarında bulunmak üzere geldiği Ordu'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Kılıç, Ordu Düz Mahalle'de esnaf ziyaretlerini sürdürürken, cadde üzerinde bulunan 19 Eylül Ortaokulu öğrencileri okul girişinde 'Suat Abi' sloganı atınca Bakan Kılıç, okula girerek öğrenciler ile sohbet etti.

Bakan Kılıç, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiği esnada "Sizlere malzeme göndereyim mi?" derken, öğrenciler isteklerini ardı ardına sıralamaya başladı. Kimi öğrenci basketbol topu isterken, kimisi futbol topu istedi. 5. Sınıf öğrencisi Bahadır Özbucak ise, Bakan Kılıç'tan Orduspor'a stat istedi.

Bahadır Özbucak, Bakan Kılıç'a "İnşallah Orduspor'a bir stadyum yaparsınız" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, öğrencinin bu dileğine, "İnşallah inşallah. Helal olsun. Ordu'da gördüğüm en makul adamlardan birisin" diye cevap verdi.

Bakan Kılıç daha sonra basın mensuplarına dönerek, "Görüyorsunuz değil mi, fark yaratan çocuk" ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, okuldan çıktıktan sonra esnaf ziyaretlerini sürdürürdü. Gittiği bir gözlemeciden 50 tane gözleme alarak basın mensuplarına ve vatandaşlara ikram etti.

Bakan Kılıç'a esnaf ziyaretlerinde Ordu Valisi Orhan Düzgün, Vali Yardımcısı Yemen Bayrak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, daire müdürleri ve partililer eşlik etti. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orduspor Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title