Haberler

Arkadaşını 43 Kere Bıçaklayıp Cesediyle Birlikte 20 Km Yol Giden Cani Katil: Ölmeyince Defalarca Bıçakladım

Güncelleme:

Konya'da bir şüpheli, arkadaşını bira almadı diye boğazını kesip 43 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Arkadaşının cesediyle 20 km yol kateden şüpheli, "Boğazından kestiğimde ölmedi. Çırpınıp bana karşılık verince defalarca bıçakladım." diye konuştu.

Konya dün park halindeki hafif ticari araçta vücudunun 43 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan büfeci Erdal Yıldırım'ı (48), arkadaşı Mahmut Sami T.'nin (24) öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Mahmut Sami T., ifadesinde, birlikte alkol aldığı Yıldırım'dan bir bira daha istediğini, ret yanıtı alınca çıkan tartışma sırasında boğazını kestiğini, ardından da defalarca bıçakladığını söyledi. Zanlının, sürücü koltuğundaki Erdal Yıldırım'ın cesediyle birlikte 20 kilometre yol katettikten sonra taksicilerin şüphelenmesiyle yakalandığı ortaya çıktı.

ARACIN İÇERİSİNDE BULUNDU

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Hasköy Sokak'ta dün, park halinde bulunan 42 CVU 90 plakalı hafif ticari araçta hareketsiz halde yatan kişiyi gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, vücudunun birçok yerinde bıçak darbesi bulunan kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Aracın plakası üzerinden yola çıkan polis, ölen kişinin büfe işleten Erdal Yıldırım olduğunu belirledi. Yıldırım'ın cansız bedeni bulunmadan birkaç saat önce, ailesinin Özalkent Polis Merkezi Amirliği'ne kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi. Kan izlerini takip eden polis, yaklaşık 500 metre ileride kırık bir bıçak parçası buldu.

POLİS, BARDA YAKALADI

Olayla ilgili çalışma başlatan Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Erdal Yıldırım'ın sık görüştüğü kişileri araştırdı. Bu kişiler arasında 22 suçtan kaydı bulunan işsiz Mahmut Sami T.'nin, çarşamba günü akşam saatlerinde Yıldırım'ın işlettiği büfeye geldiği saptandı. Polis, bir barda alkol alan Mahmut Sami T.'yi şüphe üzerine gözaltına aldı.

BOĞAZINI KESİP, DEFALARCA BIÇAKLAMIŞ

Polise suçunu itiraf eden Mahmut Sami T.'nin kanlı kıyafetleri ise attığı çöp konteynerinde bulundu. Mahmut Sami T., ifadesinde, çarşamba akşam saatlerinde Erdal Yıldırım ile birlikte aracın içinde alkol aldıklarını söyledi. Mahmut Sami T., "Birlikte alkol aldık. Beni eve bırakacakken ben bir bira daha istedim. O da 'Yok bira, git artık' dedi. Ben de sinirlerime hakim olamadım, belimdeki bıçağı çıkarıp boğazını kestim, kanlar içinde koltuğa yığıldı. Öldüğünü sandım ama çırpınıp bana karşı gelmeye başlayınca bıçağı defalarca sapladım" dedi.

CESETLE 20 KİLOMETRE GİTMİŞ

Şüphelinin ifadesinde, ölen arkadaşı Yıldırım'ın cesedinin bulunduğu araçla 20 kilometre kaçtığı ortaya çıktı. Zanlı Mahmut Sami T., olayı anlatırken şunları söyledi:

"Öldüğünü anlayınca, aracın sürücü koltuğundaki cesedi yan koltuğa taşımak istedim ama yapamadım. Koltuğu geriye ittirip, Erdal Yıldırım'ın cesediyle 20 kilometre uzaktaki Bosna Hersek Mahallesi'ne gittim. Burada bir çeşme bulup kanları yıkamak istedim ama daha çok kan olunca bırakıp kaçtım. Erdal'ın cebindeki 3 bin lira, cep telefonu ve arabanın anahtarını alıp kaçtım. Yoldan geçen taksiciler kıyafetlerim kanlı olunca almadılar. Sonra bir taksiye, arka koltuğuna binip uzaklaştım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mahmut Sami Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

VAHDETTİN:

allah belanı versin.

46
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu canilerin her canlıyı yiyen çinlilerden hiçbir farkı yoktur.

23
0
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

Hiç bir zaman büyük konuşmam ama öldürülen bizim taraftan olsa o öldürenin ailesinde bir tane canlı kalmaz. bizim töremizde kim kanımızı akıtırsa onun ailesinden oluk oluk kan akıtırlar. .

8
10
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

ULAN SALLAMA DALLAMA RUHI AİLEYİ YOK EDERİZ Kİ BİZİM BAŞKA KANIMIZI AKITACAK KİMSE KALMASIN. SEN TÖRE BİLMEDEN YAZMA KAZMA. . BİZİM TÖREMİZİ BİLENLER BİLİR BİLMEYENLERDE KENDİ BİLİR.

yanıt0
yanıt1
Seren çetin:

.inanılır gibi değil çırpındı diyor adam can veriyor cani yanmış tabiki karşılık vercek 1980 li yıllarda yaşıyoruz resmen katil bıyıkda bırakmışlar ne varsa bunlarda var .zaten

13
0
yanıtYanıtla
samet:

karaktersiz bir bira için adamı öldürmüş çalışıp kendın al. . içki içtigin arkadası iyi seçmek lazımmış bufecının hayatına mal oldu

11
0
yanıtYanıtla
VOLKAN:

Gavur Konya İzmiri Solladı.

5
2
yanıtYanıtla
Konyalı:

yeter artık büsler temizlenmeli.

4
2
yanıtYanıtla
zsd:

Ne diyon lan değişik

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Euro dollar niye dusmedi hala? Yetkililer dovizin dusmesini bekleyecene kadar turk lirasi nasil deger kazanir diye baksin. Ancak zam, dogalgaz, elektrik, benzin, sigara, icki. Secimde dagitirlar oy verecek koyunlara.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title