Haberler

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı İstanbul'u terk edip, çocuk sahibi oldu! İşte son hali

Güncelleme:

Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlar arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde adı gibi Pınar karakterini canlandıran Pınar Aydın, Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu'yla evlenmesinin ardından Giresun'a yerleşti. İki çocuk annesi Aydın'ın son hali gündem oldu.

Televizyonların en uzun soluklu yapımlarından biri olması nedeniyle tarihteki yerini alan Arka Sokaklar dizisinde uzun bir süre Pınar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Pınar Aydın'ın son hali, yeniden gündem oldu. 2 çocuk annesi Aydın'ın fit halini koruduğu görüldü.

MÜZİĞE VE OYUNCULUĞA ARA VERDİ

2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasında şarkı söyleyerek ünlenen Pınar Aydın ardından "Arka Sokaklar", "Akasya Durağı" gibi çok izlenen dizilerde oyunculuk yaptı.

3 YILDIR GİRESUN'DA YAŞIYOR

Bir süre önce oyunculuğa da müziğe de ara verdi, evlenip çocuk sahibi oldu. Pınar Aydın'ın hayatı ve son hali merak ediliyordu.

40 yaşındaki Pınar Aydın Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu'yla evli. Eşi ve oğulları Ayaz ve Uğur Berk'le 3 yıldır Giresun'da yaşıyor. Aydın bir süredir oyunculuk yapmıyor ve çocuklarıyla vakit geçiriyor.

İşte güzel oyuncunun son hali:

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı İstanbul'u terk edip, çoluk çocuğa karıştı! İşte son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı İstanbul'u terk edip, çoluk çocuğa karıştı! İşte son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı İstanbul'u terk edip, çoluk çocuğa karıştı! İşte son hali

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arka Sokaklar Giresunspor Pınar Aydın Haberler

500

Yorumlar (5)

Ali Aksoy:

Pınar hiç bir zaman cirkinlesmedi ve düzgün bir hayat yaşadı.Simdide iyi bir evlilik yapmış gibi görünüyor. Allah ailesi ile birlikte mutluluklar nasip eylesin.

116
5
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Parayı vurunca gider tabi , nerde zengin adamlar var hemen yapışın ne aşkı kardeşim yakında boşanır nafakayı tazminatı alır

45
64
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Neden gündem oldu. Önemli bir durum mu var.

87
10
yanıtYanıtla
Mehmetcevat Uygur:

vayyy memleketımızın gelını oldu demekkı allah mutlulugunu daım etsın ınsaallah

54
5
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Aile saadeti mutlulukları daim olsun inşallah.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title