Haberler

Arka Sokaklar Dizisi, Kanal D'yi Tek Başına Ayakta Tutuyor

Güncelleme:

Bu sezon yayınladığı dizileri reyting yarışına kurban veren Kanal D'yi Arka Sokaklar dizisi ayakta tutuyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, Kanal D'yi ayakta tutmaya devam ediyor.

REYTİNGLERDE BİRİNCİ OLDU

20 Nisan tarihinde Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi birinci sıraya otururken, ikinci sırada TV8'de ekrana gelen Survivor yarışması, üçüncü sırada ise ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi yer aldı.

AB'DE SIRALAMA DEĞİŞTİ

AB'de ise birincilik İstanbullu Gelin'in, ikincilik Survivor'ın, üçüncülük ise Payitaht Abdülhamid'in oldu.

İşte dün gecenin reytingleri;

Arka Sokaklar Dizisi, Kanal D'yi Tek Başına Ayakta Tutuyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avrupa Birliği Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

murtaza:

her hafta bir hastane var kolay cekim dizinin yarısı hastanede geciyor acı bir hasta yatagı bır hemşire bir şişe serum yat

14
3
yanıtYanıtla
POST:

tv izleyen kaldımı. kim izliyo bunları nerede bu reyting cihazları

10
6
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

İzleyen arkadaşlarım yadırgamasın ama hayatımda bu kadar basit bir dizi görmedim, bir arabanın içinde 10 kişi var hepsi komiser, normal hayatta bir karakola gitsen komiser göremiyorsun, bir de her işi yapıyorlar her olaya bakıyorlar, hatta yeri geliyor özel harekatçı oluyorlar, bu kadar mı basit konular olur, hem bir de koca İstanbul''da tek hastane ve bir tane de komiserin kardeşi doktor var, ne zaman gitseler orada bekliyor, konular çok ama çok basit.

11
1
yanıtYanıtla
fatih kürşat aydın:

arka sokaklar dızısı çok mükkemel hayranıyım bu dızı kanal d yı ayakta tutuyor gerçekten

9
2
yanıtYanıtla
hamza:

Dizi idare edr başka dizi yok

2
6
yanıtYanıtla
TÜRK DİZİLERİNİN DUAYEN İSMİ:

REYTİNG CİHAZLARI YANİ PEOPLEMETER 90 YILLARDA YAKLAŞIK 2000 AİLEYE DAĞITILDI. BİZDE DE VAR. HATTA RAHMETLİ SAVAŞ AY GELMİŞTİ CİHAZ KURULUMU YAPILIRKEN. SIKI SIKI TEMBİHLEMİŞTİ BENİM PROGRAMI KAÇIRMAYIN DİYE. SAĞOLSUN ARADA STUDYODA KONUK ETMİŞTİ. NEYSE İZLENEN SAAT ÜZERİNE GÖRE PUAN ALIYORSUNUZ. PUANA GÖREDE KÜÇÜK EV ALETLERİ. BİZİMKİLERİN YAPTIĞINI SÖYLEYEYİM. SABAH AYNI KANALIN HABERLERİNİ, ÖĞLEN KAYIP PROGRAMI AKŞAMDA HERGÜN BİR DİZİ AÇIYORLAR. İZLEDİKLERİ YOK AMA YAPIMLARIN HEDİYELERİ GÜZEL

2
1
yanıtYanıtla
Rıza Baba:

Olay yerine yakınız

1
0
yanıtYanıtla
eda yio:

aynen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title