Haberler

Arka Sokaklar bu akşam var mı? Rıza Baba ölüyor mu? 14 Ocak Arka Sokaklar yeni bölümünde belli olacak! Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme:

Yılbaşı nedeniyle bazı diziler son iki haftadır yayınlanmaması nedeniyle dizi izleyicileri "Arka Sokaklar bugün var mı, yok mu?" Sorusuna yanıt arıyorlar. Arka Sokaklar dizisinin takipçileri fenomen dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceğini araştırıyor. Bilindiği gibi bu yıl 16. sezonuyla her hafta cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 14 Ocak Cuma Kanal D TV yayın akışında yer alıyor.

Arka Sokaklar bu akşam var mı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Arka Sokaklar, Erler Film imzalı, 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı polisiye, aksiyon, dram ve komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

KANAL D YAYIN AKIŞI

07:00 Sihirli Annem

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Asi

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:45 Kanal D Ana Haber

20:00 Arka Sokaklar

00:15 Yargı

03:00 Büyük Kıyamet

04:15 Küçük Ağa

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü 14 Ocak Cuma akşamı 20:00'da yani bugün ekrana gelecek

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Arka Sokaklar Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title