Haberler

Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü: Messi 3 Haftaya İyileşmez

Güncelleme:

Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Bauza, "Barcelona Messi'ye iyi bakmıyor. Onun 3 haftada iyileşmesi çok düşük ihtimal." dedi.

Lionel Messi'nin yaşadığı sakatlık İspanya'da olduğu kadar ülkesi Arjantin'de de geniş yankı buldu. Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Edgardo Bauza, kasığındaki yırtık nedeniyle 3 hafta oynayamayacak Messi'nin sağlığına Barcelona'nın yeterince önem vermediğini dile getirdi.

Eylül ayında da baldırından bir sakatlık yaşayan Arjantinli yıldızın daha sonra 12 günde 4 maça çıktığını hatırlatan Bauza "Messi ne zaman milli takım kampına katılsa; Barcelona bize oyuncunun sağlığına dikkat etmemiz yönünde uyarı yapıyor. Oysa onlar Messi'ye pek iyi bakmıyor" ifadelerini kullandı.

"3 HAFTADA İYİLEŞMEZ"

Barcelona'nın Messi'nin son sağlık raporunu kendilerine gönderdiğini belirten Bauza, yıldız oyuncunun 3 haftada iyileşme ihtimalini çok düşük bulduğunu söyledi.

Edgardo Bauza, Arjantin'in 6 Ekim'de Peru, 11 Ekim'de de Paraguay ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası eleme maçlarında Messi'nin forma giymesinin mümkün olmadığı değerlendirmesinde de bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arjantin İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title