Haberler

Arjantin'de iki kişinin cinsel ilişkisi yüzünden bir kasaba karantinaya alındı

Güncelleme:

Arjantin'in Santiago eyaletine bağlı Es Selva'da bir kadın, erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmeden önce İspanya'da virüs kapmış olabileceğini söyledi. Erkek arkadaş, ardından gittiği partide enfeksiyonu herkese bulaştırdı ve kasaba karantinaya alındı.

Es Selva kasabasında yaşayan kadın, İspanya seyahatinden sonra eski bir erkek arkadaşıyla yakınlaştı. Arkadaşına İspanya'ya gittiğini ve koronavirüs semptomları gördüğünü söyledikten sonra ilişkiye girdiler. Erkek arkadaş, ardından partiye gidince hastalığı 20 kişiye bulaştırdı. Bunun sonucunda 2 bin 500 kişilik kasaba karantinaya alındı.

Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı Arjantin'de yaşananlar önlem almanın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.

GENÇ KADIN ARJANTİN'DEN İSPANYA'YA GİTTİ

Arjantin'in Santiago eyaletine bağlı Es Selva kasabasında yaşayan kadın, koronavirüsün etkili olduğu İspanya'ya gidip ülkesine döndü.

SÖYLEMESİNE RAĞMEN CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Seyahatten sonra eski bir erkek arkadaşıyla görüşen kadın kendisinde koronavirüs semptomları gördüğünü ve İspanya'dan döndüğünü söyledi. Buna rağmen arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.

Arjantin'de iki kişinin cinsel ilişkisi yüzünden bir kasaba karantinaya alındı

ERKEK ARKADAŞ PARTİYE GİTTİ, HASTALIĞI BULAŞTIRDI

Cinsel ilişkiye giren erkek arkadaş, ardından kasabada bir partiye gitti ve 20 erkeğin bulunduğu ortamda başından geçenleri anlattı.

KASABA KARANTİNAYA ALINDI

Partide olanlar, yaşanılanları öğrendikten sonra durumu yetkililere aktardı. Sağlık Bakanlığı 2 bin 500 nüfuslu kasabayı karantinaya alarak dünyayla iletişimini izole etti.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Dünya

Arjantin İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (27)

Mert:

tüm hastalıklar gavurlardan geliyro diyen arkadaş, o zaman hastanelere gitme. Zira bütün sağlık teknolojileri onlara ait. İnternete de girme, bu teknoloji de onlara ait.

18
37
yanıtYanıtla
....:

kara cahil bilip bilmeden konuşma . tarihten beri gelen toplu salgınların çoğu avrupa ve uzak doğu asya kaynaklıdır . müslüman coğrafyasından bugüne kadar hiçbir salgın hastalık çıkmamıştır .

yanıt28
yanıt4
Atakan Bursa:

Dediğin doğru bile olsa ki bence doğru değil,çünkü tarihini aç bak oku ne kadar Osmanlı ya da Mezapotamya İmparatorluklarında ne kadar Bilim Adamı olduğuna.Şu an matematikte kullanılan ondalık sistemini bile müslümanlar buldu.O zamanlar Avrupa Romen Rakamlarını kullanıyordu.Batılılar ya da Uzak Doğulular hastalığı ortaya çıkarıp sonra ilacını buluyorlar.Önce bozuyorlar sonra ilacını arıyorlar.Bu medeniyet değil bence.

yanıt22
yanıt8
SÜMBÜLLÜ:

Osmanlı bilimde geri kaldığı için salgın hastalıklardan en çok etkilenen devletlerden idi. . Frengi, veba, kolera, sıtma ve çiçek hastalıkları Anadolu''nun hemen her tarafında büyük can ve mal kaybına yol açmıştır. Osmanlıda Bilim adamı asla olmadı. İlim adamı vardı onlar da DİN adamı idi. Bugünkü cami imamları kadar İlimleri vardı.

yanıt0
yanıt11
Aksaraylı:

arkadaş siz tarihinizi bilmiyorsunuz ki? Osmanlıda nasıl bilim adamı yoktu. yahu nerenin terasında boş boş seyir ediyorsunuz anlamadım. osmanlı tarihi iyi okuyun. kendi atalarını bu kadar çaresiz gösteren şahıslar ancak günümüz Türkiyesin de olur. yazık yazık. senin salgınlar dediğin avrupanın göbeğinde çıktı osmanlıdan yardım isteyen o çok övdüğün avrupalılar. ne kadar cahilce konuşuyor yazıyorsun.

yanıt43
yanıt8
Vahdettin:

Ne alaka

yanıt3
yanıt3
Cenk:

Hâdis u şerif : yeryünde fuhuş arttığında Allah salgın hastalığı zuhur eder.

28
12
yanıtYanıtla
VALLAHAMI:

Hadi yahu, ciddi misin?

yanıt6
yanıt13
DJ BORİS BREJCHA:

ÖLÜMÜ HAK EDENLERDEN. ÜZÜLDÜM MÜ? HAYIR.

13
9
yanıtYanıtla
Paluş:

İşte konuşmayı gerçekten bilen birisi ??

yanıt3
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title