Haberler

Arıtma Tesisine Dökülen Atıklar Vatandaşları Rahatsız Ediyor

Gebze İlçesine Bağlı Şekerpınar Beldesi'nde, Göçmen Konutlarının Artıma Tesisi Olarak Kurulan Şekerpınar Arıtma Tesisine, Gosb ve Osb'lerin Atıklarını Dökmesi Üzerine Oluşan Pis Kokudan Vatandaşlar Rahatsız Olduklarını Söyledi.

Gebze ilçesine bağlı Şekerpınar Beldesi'nde, Göçmen Konutlarının artıma tesisi olarak kurulan Şekerpınar Arıtma tesisine, GOSB ve OSB'lerin atıklarını dökmesi üzerine oluşan pis kokudan vatandaşlar rahatsız olduklarını söyledi.

Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulu bulunan arıtma tesisi'ne son yıllarda GOSB ve diğer sanayi kuruluşlarından vidanjörler aracılığı ile gelen atıklardan vatandaşlar rahatsız olduklarını dile getirdi. Özellikle Göçmen konutları bölgesinde arıtma tesisine dökülen atıkları yüzünden ciddi sorunlar yaşadıklarını belirten vatandaşlar, son yıllarda sanayi kuruluşlarının atıkları yüzünden özellikle akşam saatlerinde ciddi koku ve sinek sorunu yaşandıklarını ifade ederek, "Yetkililere sürekli başvurarak bu konuda yardım istedik. Bir iki sefer gelindi ve denetim yapıldı. Ancak son dönemde gelen atıklar yüzünden ciddi bir sorun yaşanıyor. Şekerpınar'da önümüzdeki günlerde sağlık sorunları yaşanabilir. Bu konuda yetkililerin duyarlı olmasını bekliyoruz. Devasa şirketler arıtma tesisi yapmak yerine bizleri rahatsız etmeyi uygun buluyor. 24 saat süre ile bu tesise vidanjörler ile atık çekilmekte. Burada biriken çamur ise tesisde depolanmakta. Böylesi olumsuz şartlara evler ile tesis arsında 5 metrelik mesafeye rağmen ilgisizlik bizleri üzmekte. Belediyemizi ziyaretleri sırasında tüm ilgililere konuyu aktardık. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

(MEA-OMR) 20.05.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title