Haberler

Arınç'tan Çiftlere Uyarı: "Sorumluluklarını Bilsinler"

Manisa'da katıldığı nikah töreninde evlenen ya da evlenecek olan çiftlere uyarılarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Gençlerimizinde sorumluluk bilmesi lazım.

Manisa'da katıldığı nikah töreninde evlenen ya da evlenecek olan çiftlere uyarılarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Gençlerimizinde sorumluluk bilmesi lazım. Evlilik nedir? Ne değildir? Bir ömür boyu nasıl devam eder? Hayatın zor günlerinde sıkıntılı anlarında birbirimize nasıl yaslanarak hayatı güzelleştirebiliriz bunlarında bilinmesi lazım" dedi.

Dr. Üzeyir Dindar ve Meserret Dindar çiftinin oğlu Furkan Dindar ile Kadir Özkara ve Saime Özkara çiftinin kızları Nur Özkara'nın akşam saatlerindeki nikahına, eşi Münevver Arınç ile birlikte katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah şahitliği yaptı. Törene ayrıca, Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah törenin öncesinde semah gösterisi yapılırken, Türk Tasavvuf Musikisi'nden eserler okundu. Çiftin şahitliğini Arınç'ın dışında Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hüseyin Tanrıverdi ile işadamı Arif Koşar yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından mikrofonu eline alan Bülent Arınç, "Gençlere bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Rabbim bu iki güzel gencimize saadetler versin, mutlu olsunlar. İnşallah her günleri bu güzel gün gibi olsun. Mutluluk saadet içerisinde yaşasınlar. Birbirlerine olan sevgileri her geçen gün daha çok artsın. Birbirlerine her zaman güvensinler ve bağlılık duysunlar. Rabbim bu iki güzel gencimizi hayırlı evlatlarla mutluluklarını zenginleştirsin. İnşallah toplumda örnek bir aile olsunlar. Kem gözlerden cenabı Hak saklasın. İnşallah hepimizin gıbda edeceği güzel bir evliliği ömür boyu sürdürsünler. Eşlerin ailelerini de tebrik ediyorum" dedi.

Evlenen ve evlenecek olan genç çiftlere uyarılarda da bulanan Arınç, "Evliliğe biz çok önem veriyoruz. İnancımız bunu emrediyor. Geleneklerimiz, adetlerimiz, ölçülerimiz nikahlı yaşamayı emrediyor. Buradan güzel nesiller meydana gelsin. Gençler birbirlerine ısınsınlar. Kötülüklerden muhafaza olsunlar. İnşallah doğru yolda birlikte yürüsünler. Biz bu ailelerin toplumun temeli olduğuna inanıyoruz. Tabi gençlerimizinde sorumluluk bilmesi lazım. Evlilik nedir? Ne değildir? Bir ömür boyu nasıl devam eder? Hayatın zor günlerinde sıkıntılı anlarında birbirimize nasıl yaslanarak hayatı güzelleştirebiliriz. Bunlarında bilinmesi lazım. Sadece bu geceden ibaret değil evlilik. İnanıyorum ki bu güzel gençlerimiz aldıkları eğitim ve terbiye ile bunuda çok iyi biliyorlar. Onlar iffet ve haya sahibi gençlerimiz. Güzelliklerin ne olduğunun farkındalar. İnşallah zor günlerle karşılaşırlarsa sabretsinler, birbirlerine dayansınlar. Güzel günleri birlikte yakınlaştırsınlar. Cenabı hak hepimize iyilikler versin" dedi.

Konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Arınç, çiftin evlilik cüzdanını gelin Nur Özkara'ya vererek bir ömür boyu mutluluklar diledi. Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, nikah şahitleri ve genç çiftin ailesi daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, yarın, Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'nda gerçekleştirilecek olan AK Parti Merkez İlçe'nin kongresine katılacağı da belirtildi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Münevver Arınç Bülent Arınç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title