Haberler

Arınç: Akhisar, Tüm Ege'yi Temsil Edecek

Memleketi Manisa'ya bir dizi etkinlik ve açılış için gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bank Asya Birinci Lig'ten Süper Lig'e çıkan Akhisar Belediyespor tesisleri de ziyaret etti.

Memleketi Manisa'ya bir dizi etkinlik ve açılış için gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bank Asya Birinci Lig'ten Süper Lig'e çıkan Akhisar Belediye spor tesisleri de ziyaret etti. Arınç, "Bir ilçe takımının bu imkanlar içerisinde bu başarıyı alması takdire şayandır. Bu takım, sadece Akhisar'ı değil tüm Ege'yi temsil edecek" dedi.

Bülent Arınç, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Uğur Aydemir ile birlikte Akhisar Beleiye spor yönetimini Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde ziyaret etti. Arınç ve baraberindekileri Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı AK Parti'li Salih Hızlı, Akhisar Belediye spor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Salih Hızlı, Arınç'tan destek istedi. Büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Hızlı, "Ege'de tek olduğumuz için başarımızı kalıcı kılmak istiyoruz. Bunun için de destek istiyoruz. Örnek olan Akhisar'ı, spor alanında da örnek yapmak istiyoruz" dedi.

Akhisar'ın Manisa kadar Ege'nin de gururu olduğunu vurgulayan Bülent Arınç, Akhisar Belediyespor'un sevincini paylaştığını belirtti. Takımın belediye ile kenetlenmesinin başarıyı getirdiğini vurgulayan Arınç, "Bir ilçe takımının bu imkanlar içerisinde bu başarıyı alması takdire şayandır. Bu takım sadece Akhisar'ı değil tüm Ege'yi temsil edecek. Akhisar'a yeni bir stat konusuna bir protokolle start vermiştik. Belediyemiz düğmeye bastı biz de her türlü destek vereceğiz. 1.5 yıl içerisinde hizmete girecek. Bu ekibe vefalı olmalıyız. Manisaspor'daki gözlemlerimden ötürü bunu söylüyorum. Başarılı olduk diye sporcuları satalım, yok hocaları değiştirelim dersek olmaz. Her yerde bayrağını dalgalandıracağımız bir takımımız var artık" dedi.

Konuşmaların ardından Bülent Arınç'a, adının yazılı olduğu, 45 numaralı Akhisar Belediyespor forması hediye edildi.

Bülent Arınç daha sonra Hilaliye Kuran Kursu'nun mezuniyet törenine katıldı. Törene basın mensupları alınmadı. Arınç törenin ardından Manisa'ya gitti.

HA,EK(AÖ/SS) - Manisa / Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Akhisar Belediyespor Bülent Arınç Salih Hızlı Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title