Haberler

Arınç'a Öyle Bir Şey Dedi ki

Güncelleme:

CHP'li Genç'ten, kendisini eleştirdiği iddia edilen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a çok sert bir yanıt verdi.

Bursa'da konuşan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, kendisini 'ben başkaları gibi çiçek sulamıyorum' diye eleştirdiği iddia edilen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a çok sert bir yanıt verdi.

Genç, "Ben her defasında çiçek sulamadığımı söylüyorum. 'suladın' diye ısrar ediyor. O zaman bende ona, 'suladığım çiçeklerin başını sen mi tuttun' diye soruyorum" dedi.Partisinin merkez Yıldırım İlçe olağan kongresine divan başkanlığı yapmak üzere Bursa'ya gelen CHP Tunceli Milletvekilli Kamer Genç, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ağır bir dille eleştirdi. Arınç'ın İskilipli Atıf Hoca'nın Çorum'da bulunan kabrini ziyaret ederek mezarına su dökerken, "Malum milletvekili de sular dökmüş ama ben o manada dökmüyorum" diye konuştuğunu öne süren Genç, sert yanıt verdi.

"BAŞINI O MU TUTTU?"

Genç, "Ben diyorum ki, 'çiçek sulamıyorum'. Böyle bir şey olamadığını da söyledim. Bülent Arınç illa çiçek suladığımda ısrar ediyorsa, o zaman o çiçeklerin başını o mu tuttu. Nereden biliyor? İftira atıyorlar. Defalarca söyledim bunu. Onlar benimle ilgili başka şey bulmuyorlar. Toplum içinde benim değerimi düşürmek için böyle laflar söylüyorlar ama yanlış. Varsa bir delil göstersin. Ben, 'yapmadım' diyorum. O 'yaptın' diyor. O zaman bende 'başını tuttun mu' diye sorarım" diye konuştu.

"ŞEYTANLIKLAR YAPMA"

Arınç'a seslenen Genç, şunları da söyledi: "Bülent Arınç, çok ikiyüzlü bir insan. Bir bakıyorsunuz ağlıyor, bir bakıyorsunuz demokrasiden yana çıkıyor. Sen başbakan vekilisin. Cezaevinde milletvekillerinin kalmasını istemiyorsan, bir önerge ver, onları çıkar. Milletin karşına çıkıp da ikiyüzlülükle şeytanlıklar yapma"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title