Haberler

Ariel ve Migros'tan 10 Bin Çocuğu 10 Bin Yeni Kıyafet

Ariel ve Migros'un gerçekleştirdiği "Kıyafet Bağış Projesi" ile Migros mağazalarından alınan her Ariel ile yardıma ihtiyacı olan 10 bin çocuğa yeni giysiler hediye edildi.

Ariel ve Migros'un gerçekleştirdiği "Kıyafet Bağış Projesi" ile Migros mağazalarından alınan her Ariel ile yardıma ihtiyacı olan 10 bin çocuğa yeni giysiler hediye edildi. Tüketiciler tarafından yazılan notlar da yeni kıyafetlerle birlikte çocuklara ulaştı.

Yapılan açıklamaya göre, 27 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen kampanyada, tüketiciler 5M Beylikdüzü, 5M Torium, 5M Ankara, 5M Balçova, 5M Antalya, Edirne, Uphill, Ataşehir, Kartal Sahil ve Cevahir Migros mağazalarında bulunan panolardaki kartlara her bir ürün alımında bir not yazarak binlerce çocuğa gönderdi.

Migros ve Ariel işbirliği ile gerçekleşen kampanya süresince Acil İhtiyaç Projesi Vakfı, her mahallede yardıma ihtiyacı olan binlerce çocuğa yeni giysiler ulaştırdı. 10 bin çocuğa yeni kıyafetlerin ulaştırıldığı projede, Ceyda Düvenci de desteği ile yer aldı.

P&G Türkiye Marka Operasyonları Direktörü Tuba Altunterim de, Ariel olarak gelenekselleşen bir toplumsal duyarlılık projesine imza atmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdikleri Kıyafet Bağış Projesi'ni bu yıl da hayata geçirerek binlerce çocuğa ulaşmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Altunterim, Türk aile yapısında paylaşmanın öneminin bilincinde olarak başlattıkları kampanya ile her yıl binlerce çocuğa ulaşmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Migros Ticaret Pazarlama Grup Müdürü Aysun Zaman ise, "Müşterilerimiz, Migros Grubu olarak toplumsal duyarlılığa verdiğimiz önemi biliyor ve bizleri her zaman destekliyor, bu yıl da aynı ilgiyi göstermeleri bizleri çok mutlu etti. Tüm Migros müşterilerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kampanya süresince tüketiciler tarafından yazılan notları çocuklara teslim ederek kampanyaya destek veren Ceyda Düvenci ise, bir anne olarak bir çocuğu güldürmenin önemini bildiğini ve binlerce çocuğa bu duyguyu yaşatmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı Kurucusu Ebru Nurluoğlu da, "Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak, yardıma ihtiyacı olan 10 bin minik ele ulaşmak bizler için kıvanç verici. Vakıf olarak bizlere güvenerek bu projede binlerce çocuğa mutluluk dağıtan Migros ve P&G ailesine teşekkür ederiz" görüşünü dile getirdi.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Beylikdüzü Migros Ariel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title