Haberler

Ariel ve Migros 10 Bin Çocuğu Yeni Kıyafetlerle Mutlu Etti

Ariel ve Migros, gelenekselleşen "Kıyafet Bağış Projesi" ile 10 bin çocuğa kıyafet dağıttı.

Ariel ve Migros, gelenekselleşen "Kıyafet Bağış Projesi" ile 10 bin çocuğa kıyafet dağıttı.

Yapılan açıklamaya göre, "Kıyafet Bağış Projesi" ile 27 Eylül-21 Kasım tarihleri arasında Migros mağazalarından alınan her Ariel ürünle, yardıma ihtiyacı olan 10 bin çocuğa yeni kıyafetler hediye edildi.

Ayrıca tüketicilerin 5M Beylikdüzü, 5M Torium, 5M Ankara, 5M Balçova, 5M Antalya, Edirne, Uphill, Ataşehir, Kartal Sahil ve Cevahir Migros mağazalarında bulunan panolardaki kartlara her bir ürün alımında yazdıkları notlar da yeni kıyafetlerle birlikte çocuklara ulaştırıldı.

Kampanyaya, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı'nın giysi dağıtımıyla ve Ariel'in marka yüzü olan oyuncu Ceyda Düvenci'nin çocuklara yazılan notları teslim ederek destek verdi.

P&G Marka Operasyonları Direktörü Tuba Altunterim, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Ariel olarak gelenekselleşen bir toplumsal duyarlılık projesine imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Türk aile yapısında paylaşmanın öneminin bilincinde olarak başlatmış olduğumuz kampanya ile her yıl binlerce çocuğa ulaşmayı sürdüreceğiz" dedi.

Migros Ticaret Pazarlama Grup Müdürü Aysun Zaman ise müşterilerinin, Migros Grubu olarak toplumsal duyarlılığa verdikleri önemi bildiklerini ve kendilerini her zaman desteklediklerini bildirdi.

Oyuncu Ceyda Düvenci, bir anne olarak bir çocuğu güldürmenin önemini bildiğini ve binlerce çocuğa bu duyguyu yaşatmış olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederken, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı Kurucusu Ebru Nurluoğlu da "Acil İhtiyaç Projesi Vakfı olarak, yardıma ihtiyacı olan 10 bin minik ele ulaşmak bizler için kıvanç verici. Vakıf olarak bizlere güvenerek bu projede binlerce çocuğa mutluluk dağıtan Migros ve P&G ailesine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Beylikdüzü Migros Ariel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title