Haberler

Arguvan'da Karla Mücadele Devam Ediyor

Yoğun kar yağışı sonrası kapanan mahalle yolları için ekipler gece gündüz çalışıyor.

Yoğun kar yağışı sonrası kapanan mahalle yolları için ekipler gece gündüz çalışıyor. Arguvan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışması sonrası kapanan 22 köy yolunun yolları açıldı.

Göçer uşağı mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yağış açısından önemli bir mevsim geçirdiklerini ve bu yağışlar neticesinde yüzlerinin güldüğünü ifade etti.

Bu mevsimde kar yağışının olmasının Arguvanlı çiftçiler ve üreticiler için son derece önemli olduğunu kaydeden Kızıldaş, "Bu anlamda sevinçliyiz. Kar beraberinde bazı sıkıntıları getiriyor ama biz Arguvan Belediyesi ve Büyükşehir Belemesinin araç ve gereçleri ile mahallelerimizin yollarını en kısa sürede açıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz mücadelede çok uzun süreli yol kapanma olmadı. Ekiplerimiz gece ve gündüz çalışmaya devam ediyorlar. Hızlı bir şekilde mahallelerimize ulaşımı sağlıyoruz. Gece yağan kar ile yolları kapanan Göçeruşağı mahallemizde şu anda çalışma devam ediyor. Diğer ekiplerimizde Çobandere, Kuruttaş ve Gökağaç güzergahında yol açma çalışmalarını sürdürmekte. Şu anda önemli bir sıkıntı bulunmamakta yollarımız açık bir vaziyettedir. Ekiplerimiz 24 saat süreyle çalışmayı yürütmektedir." şeklinde konuştu.

Bu zorlu mücadeledeki çalışmalarından dolayı Arguvan Belediyesi personeli ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Kızıladaş, "Aynı zamanda TEDAŞ ekibiyle de koordineli çalışarak arızaların zamanında giderilmesi için vatandaşlarımızın mağdur olmaması açısından önemli bir hizmet götürmekteler onlara da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kızıldaş Arguvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title