Haberler

Argem Öğrencilerine Karne Hediyesi Kız Kulesi Gezisi

ARGEM Öğrencilerine karne hediyesi Kız Kulesi gezisi

İSTANBUL - Arnavutköy Belediyesi, Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrencileri için karne öncesi, Kız Kulesi gezisi düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçe gençliğine hizmet için faaliyete geçirilen Arnavutköy Gençlik ve Eğitim Merkezleri, birçok öğrencinin başarıya ulaştığı bir kurum oldu. Yıların birikimiyle, eğitime yaptığı katkılarla bir marka haline gelen ARGEM, verdiği ücretsiz kurslar ile binlerce öğrencinin eğitim yuvası haline geldi.

12'nci sınıf ve mezun statüsündeki öğrencilere verilen üniversite hazırlık eğitimlerinde gençler, alanında uzman eğitmenlerle sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinden üniversiteye hazırlanıyor.

Hazırlık sürecinde danışman eğitmenler, öğrencilerin yanı sıra velilerle de sürekli irtibat halinde olup gençlerin durumu hakkında onlarla bilgi alışverişinde bulunuyor. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nden üniversiteye hazırlık eğitimi alan gençler, danışman eğitmenlerinin kendilerine sunduğu rehberlik hizmetinden de faydalanıyor. Ayrıca deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite gezileri, eğitim kampları hizmetleri de veriliyor. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi, üniversite hazırlık kurslarının yanı sıra öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında il içi ve il dışı gezileri de götürüyor. Yarı dönem üniversite hazırlık kampına girecek öğrencilere kamp öncesi Kız Kulesi'ni gezerek stres attı.

Üniversite hazırlık öğrencisi Nurgül Sarıgöz, "Arnavutköy Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde üniversiteye hazırlanıyoruz. Yoğun bir tempoda geçiyor, çalışmalarımız. Yoğun ders çalışma tempomuz arasında gençlik ve eğitim merkezi hocalarımız sosyal etkinlikler düzenleyerek, bizlerin motivasyonunu artırıyor. Bu imkanı bizleri sağlayan önce belediye başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Arnavutköy Belediyesi Kız Kulesi Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title