Haberler

Arefe günü namazı ve yapılacak ibadetler nelerdir? Kurban Bayramı arife günü kılınacak namazı tarifi, kaç rekat, ne zaman kılınır?

Güncelleme:

Kurban Bayramı Arefe günü yarındır. Yani 19 Temmuz Pazartesi arefe gününü idrak edeceğiz. Alimler Kurban Bayramı Arefe gününde çokca ibadet yapmayı, dua etmeyi ve namaz kılmayı tavsiye etmişlerdir. Peki, arefe günü kılınacak namazlar nelerdir? Kurban Bayramı Arefe günü yapılacak ibadetler nelerdir? Arefe günü ne zaman denk geliyor? Detaylar haberimizde...

Arefe günü kılınacak namaz ve tarifi merak ediliyor. Peki, Arefe günü hangi gün? Arefe günü yarın mı? Arefe günü yapılacak ibadetler nelerdir? Kurban Bayramı Arife günü hangi dualar yapılır? Arefe günü namazı ve yapılacak ibadetler nelerdir? Kurban Bayramı arife günü kılınacak namazı tarifi, kaç rekat, ne zaman kılınır?

2021 KURBAN BAYRAMI AREFE GÜNÜ NE ZAMAN?

Arefe günü ise Kurban Bayramı gününden bir gün öncedir. Yani 19 Temmuz Pazartesi Arefe günü olacaktır. Yani yarın arefe gününü idrak etmiş olacağız. Yarın akşam namazı ile birlikte arefe günü sona ermiş olacaktır.

Arefe gecesi : 18 Temmuz Pazar akşam namazından 19 Temmuz Pazartesi sabah namazına kadar olan süre

Arefe günü : 19 Temmuz Pazartesi sabah namazından 19 Temmuz Pazartesi akşam namazına kadar olan süre

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dini Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title