Haberler

Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor

Son Valiler Kararnamesi'yle Merkez Valiliğine Atanan Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Ardahan Belediye Başkanı Mikail Kayatürk ile Makamında Ziyaret Ederek Vedalaştı.

Son Valiler Kararnamesi'yle Merkez Valiliğine atanan Ardahan Valisi Murat Yıldırım, Ardahan Belediye Başkanı Mikail Kayatürk ile makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Veda ziyaretinin sonuncusunu Ardahan Belediyesi'ne gerçekleştiren Vali Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Mikail Kayatürk'ü makamında ziyaret etti. Vali Yıldırım, " Vatandaş bizlerden hizmet bekliyor. Valilik olarak hizmetin en iyisini vermeye çalıştık. Bazı zamanlarda Belediye ve Valilik koordinasyonlu olarak halkımızın hizmetinde olmaya çalıştık. Birçok yarım kalan inşaatların bitirilmesi için elimizden geldiği ölçüde çaba gösterdik. Ardahan Hükümet Konağı'nın kurdelesini kesmek nasip olmadı. İnşallah yeni gelen Vali kısa sürede Valilik hizmet binasının açılışını yaparak 14 yıldır bitirilmeyen ancak bitme aşamasına getirdiğimiz bu inşaatın bitirilmesini sağlayacaktır. Bu binanın benim tarafımdan hizmete sokulmasını çok arzu etmiştim. Ancak, Ardahan'a hizmetimizi noktalıyoruz. Devlet hayatında, hizmetinde bunlar normal şeyler. Belli bir süre sonra görev değişikliği kaçınılmaz oluyor" dedi Ardahan Belediye Başkanı Mikail Kayatürk ise, "Ardahan küçük bir il olmasına rağmen büyük sorunları olan bir ilimiz. Biz Belediye ve Valilik olarak hizmetin en iyisini vermeye çalıştık. Sizler Ardahan için büyük bir mesai harcadınız. Biz Ardahan halkı olarak bu hizmetlerinizin bilincinde olduk. Bundan sonra da büyük işlere imza atmanızı ümit ediyoruz. Artık siz, bizim fahri hemşerimizsiniz. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun. Hakkınızı helal ediniz. Emeğiniz çoktur" diye konuştu.

(AT-BA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title