Haberler

Ardahan Valisi Cebiroğlu, İlk Toplantısını Köy Muhtarlarıyla Yaptı

Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, İncelemelerde Bulunduğu Posof İlçesinde Bir Araya Geldiği Muhtarlara Önemli Nasihatlerde Bulundu.

Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, incelemelerde bulunduğu Posof ilçesinde bir araya geldiği muhtarlara önemli nasihatlerde bulundu.

1 hafta önce Ardahan Valiliği görevine başlayan Selim Cebiroğlu, ilk toplantısını muhtarlarla Posof ilçesinde yaptı. Posof Halitpaşa İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Selim Çebiroğlu, "Posof ilçesini, diğer ilçelere göre daha iyi konumda gördüm. Bu konuda kaymakamımız, belediye başkanımız ve muhtarlarımızın karşılıklı anlayışı ve her şeyi devletten beklememe neticesinde ortaya çıktığını gördüm" dedi. Muhtarlara, telefonlarının gece-gündüz açık olduğunu ve her zaman arayabileceklerini de ifade eden Vali Cebiroğlu, "Şunu bilin ki, 'Ben sorunumu vali ile paylaşabilirim' iradesine sahip olmalısınız. Bu sizin hayata bağlılığınızı gösterir" diye konuştu.

Vali Cebiroğlu, muhtarlara şu nasihatlerde bulundu:

"Pisliği halının altına süpürmekle odayı temizleyemeziniz. Aslolan, devletle milletin kaynaşmasıdır. Köylerde birliği koruyacaksınız. İlk önce hizmeti size oy vermeyenlere yapacaksınız. Bu iş şerefli bir iştir, onurlu bir iştir. Burada gelip olumsuz şeylerde bulunanlara karşı dahi makul davranacaksınız. Bizler, halkın hizmetkarlarıyız. Biz, vatandaşın verdiği vergi ile maaşımızı alıyoruz. Onun için bu insanlara en iyi şekilde hizmet etmek zorundayız. Her şeyi devletten beklemeyin. Devleti beş çocuklu bir baba düşünün. İhtiyaç fazla, ama kaynak az. Bunun için devlet-millet elbirliği ile çalışacağız. Hangi kurumda olursanız olun, yapacağınız yatırımın denetimini siz yapınız" Vali Cebiroğlu daha sonra Posof ilçesinde ki kurumları da gezerek incelemelerde bulundu. Vali Cebiroğlu, son olarak ilçe esnafının sorunlarını dinledi ve Posof Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, burada yatan hastalara "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

(AT-BA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title