Haberler

Ardahan Sınır Kenti Posof'ta 23 Nisan Bayramı Heyacanı

Sınır kenti Posof'ta 23 Nisan Bayramı heyacanıPOSOF(Ardahan), (DHA)- TÜRKİYE'nin Kafkaslara sınır ilçesi Posof'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu ve heyecanlı gösterilerle kutlandı.

Sınır kenti Posof'ta 23 Nisan Bayramı heyacanı

POSOF(Ardahan), (DHA)- TÜRKİYE'nin Kafkaslara sınır ilçesi Posof'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu ve heyecanlı gösterilerle kutlandı.

Posof'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Törenler daha sonra Posof Lisesi Spor Salonunda devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Aktay ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Posof Halitpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri ise büyük ilgi topladı. Gösteri yapan öğrencileri görüntüleyebilmek için veliler adeta basın ordusu gibi alanı doldurdu.

Çocuk bayramında öğrenciler arasında kaşıkta yumurta taşıma, çuval yarışı, halat çekme, mandal toplama, balon patlatma oyunları büyük alkış topladı. Velilerin de ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Ardahan Posof Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title