Haberler

"Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali"

Ardahan Belediyesi'nce bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali" başladı.

Ardahan Belediyesi'nce bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Ardahan Kültür, Tanıtım ve Bal Festivali" başladı.

Kentin kültürünü ve balını tanıtmak amacıyla düzenlenen festivalin ilk gününde Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Milli Egemenlik Parkı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, festival yürüyüşünün ardından, Ardahan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen "Hedef 2023 Ardahan" konulu programda, son günlerde ülkenin gündemindeki terör olaylarına dikkati çekti.

Vali Azizoğlu, "Milletimiz emin olsun ki bu devlete uzanan eller bir gün kırılacaktır. İnadına bugün Ardahan'ın kalkınmasını tartışacağız ve Ardahan'ın 2023 hedefini belirleyeceğiz. Bizlere oynanan bu oyunları bozacağız" dedi.

Belediye Başkanı Köksoy da yapılan çalışmalarda alınan kararların önemli bir yol haritası oluşturduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin 2023 yılındaki Cumhuriyetimizin 100. yılında Ardahan'ın da nasibini alması için bütün çalışmalarımızı ve projelerimiz bu doğrultuda gerçekleştirmekteyiz. 2023'e büyük hedeflerle girmek istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ise Ardahan'ın tarihine bakıldığında son yüzyılın tahmin edilebildiğini vurgulayarak, önümüzdeki yıllarda Ardahan'ın Kafkasya'nın en önemli merkezlerinden biri olacağına dikkati çekti.

Çamlıçatak ormanlık alanında devam edecek olan festival, 3 gün boyunca sürecek.

Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat

Yayıncı: Emine Konuk - ARDAHAN

Kaynak: AA / Yerel

Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title