Haberler

Ardahan Eksi 23'ü Gördü

Doğu Anadolu Bölgesinde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 23 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Doğu Anadolu Bölgesinde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 23 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı olarak geçeceği, tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği bölgede, rüzgar doğu ve güneydoğu yönlerden hafif kuvvette esecek. Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Iğdır'da 4, Ağrı'da 8, Erzincan'da 9, Erzurum'da 15, Kars'ta 18, Ardahan'da 23 derece kaydedildi. İllerdeki kar kalınlıkları Ardahan'da 29, Erzurum'da 24, Kars'ta 10, Ağrı'da 9 santimetre, kayak merkezlerinde ise Palandöken Kayak Merkezi'nde 85, Sarıkamış Kayak Merkezi'nde 69, Konaklı Kayak Merkezi'nde 65, Ergan Kayak Merkezi'nde 50, Yalnızçam Kayak Merkezi'nde 23 santimetre ölçüldü. Yetkililer, bölgede sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşlar ve ilgili kurumları uyardı.

ERZURUM'DA DONDURUCU SOĞUKLAR YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Soğuk havanın kentte gece sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesi nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerinin camı buzla kaplandı, yollar ve kaldırımlarda kalın buz tabakası oluştu. Belediye ekipleri kentte kar ve buzla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şiddetli soğukların yaşanması nedeniyle Erzurum Halinde tonlarca meyve ve sebze dondu. Erzurum Hali esnafı meyve ve sebzeleri soğuktan korumak için soba yakıp battaniye ve çadır sererek ürünlerinin donmaması için çaba sarf ediyor.

"KOYUN SÜRÜSÜ TİPİYE YAKALANDI" Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Mezradan köye götürülen koyun sürüsü de kar ve tipiye yakalandı. Sibirya'yı aratmayan görüntülerin yaşandığı güzergahta çobanlar zor anlar yaşadı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayak Merkezi Ardahan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title