Haberler

Ardahan'da Yaz Kur'an Kursları Tamamlandı

Ardahan'da yaz Kur'an kurslarının tamamlanması dolayısıyla program düzenlendi.

Ardahan'da yaz Kur'an kurslarının tamamlanması dolayısıyla program düzenlendi.

Kent merkezindeki 15 kursta iki ay boyunca hem Kur'an-ı Kerim öğrenen, hem de dini bilgiler verilen 500 öğrenci için Kazım Karabekir Spor Salonu'nda kapanış programı gerçekleştirildi.

Programda, öğrenciler arasında yapılan ip çekme, çuval, yumurta ve bayrak taşıma yarışları renkli görüntülere sahne oldu.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, yaptığı konuşmada, bundan sonra bu tür etkinlikleri halka açık ve daha güzel bir ortamda yapmak gerektiğini söyledi.

Camilerin sadece ibadet yapılan mekanlar olmadığını belirten Bilmez, "Bize düşen çocuklarımızı camilere getirmek. Çocuklarımızın oynamasına, güreş yapmasına imkan sağlamak. Camilerimiz sadece ibaret yeri değildir, aynı zamanda istişare, toplantı yeridir. Maalesef bizler, camilerimizi sadece ibaret yapılan yerler haline getirdik. İbadeti sadece namaza indirgedik." diye konuştu.

Vali Bilmez'in yanı sıra AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile çok sayıda davetlinin katıldığı programda, yarışlarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kazım Karabekir Emin Bilmez Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title