Haberler

Ardahan'da koronavirüs tedbirleri trafik kazalarını düşürdü

Ardahan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında vatandaşlara yapılan "evde kal" çağrısı sonucu kentte trafik kazalarında büyük oranda düşüş oldu.

Ardahan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında vatandaşlara yapılan "evde kal" çağrısı sonucu kentte trafik kazalarında büyük oranda düşüş oldu.

2019 yılının nisan ayında 21 trafik kazası meydana geldiği kentte, bu yılın aynı döneminde kaza sayısı 3'e düştü. Söz konusu kazaların da 2'si maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti.

İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu süreçte vatandaşın dışarı çıkmamaya çalıştığını belirterek, "Salgınla mücadele ederken bu tür olumlu haberler de tabii ki bizi sevindiriyor. Çünkü son bir ay içinde ölümlü tek bir kaza var, o da tek taraflı oldu. Diğer ikisi ise maddi hasarlı. İl geneli bu rakamların böyle devam etmesini temenni ederiz." dedi.

Hayal, vatandaşın "evde kal" çağrılarına uymasıyla daha çok olumlu gelişmelerin olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title