Haberler

Ardahan'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ardahan’da çelenk sunum töreni yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Ardahan'da çelenk sunum töreni yapıldı. Törende Jandarma Komutanlığının İçişleri Bakanlığı'na bağlanması nedeniyle Valilik çelengini asker ve polis birlikte taşıdı.

Ardahan'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başladı. Çelenk sunma törenine Ardahan Valisi İbrahim Özefe, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunma töreninde Jandarma Komutanlığı'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlanması dolayısıyla Ardahan Valiliği çelengini asker ve polis birlikte taşıdı. Öte yandan, son yayınlanan genelgeyle Garnizon Komutanlığı çelengi de son kez sunulmuş oldu.

Çelenk sunma töreni sonrasında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı 29 Ekim Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title