Haberler

    Galatasaraylıların Takipten Çıkardığı Arda, Para Verip Takipçi Satın Aldı

    Güncelleme:

    Galatasaraylı taraftarların sosyal medyada takipten çıkardığı Arda Turan, para karşılığında takipçi satın aldı. Bu olay, sosyal medyada "yumurta takipçi" olarak biliniyor.

    Medipol Başakşehir'in Barça'dan transfer ettiği Arda Turan, transferinin ardından sarı kırmızılı camiadan sosyal medyada aracılığıyla gördüğü büyük tepkinin ardından sürpriz bir hamlede bulundu.

    Daha önce yaptığı açıklamasında 'Türkiye'ye dönersem başka G.Saray'dan başka takımda oynamam' demiş fakat buna rağmen Başakşehir'e imzayı atmıştı. İşte bu transferin ardından G.Saray taraftarları adeta çıldırdı ve sosyal medya üzerinden Arda'ya tepki kampanyası başlattı.

    TAKİPÇİ SAYISI AZALMIŞTI

    Bu tepkilerin ardından sarı kırmızılı taraftarlar yıldız oyuncuyu takipten vazgeçmiş ve Arda'nın Twitter'daki takipçi sayısında büyük azalmalar yaşanmıştı.

    Takipçi sayısındaki bu büyük düşüşün ardından Arda Turan, sosyal medya mecralarında çok sık rastlanan bir yönetme başvurdu.

    PARAYLA TAKİPÇİ SATIN ALDI

    'Yumurta takipçi' denilen yani para karşılığında takipçi satın alma yoluna giden Arda Turan, takipçi sayısındaki düşüşü durdurdu. Yıldız oyuncunun şuan 2 milyon 176 bin 225 takipçisi bulunuyor.

    Galatasaraylıların Takipten Çıkardığı Arda, Para Verip Takipçi Satın Aldı

    Kaynak: Skorer / Spor

    Başakşehir Arda Turan Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (11)

    Ahmet:

    şuan 7. 5 milyar insan seni takip etsede bir gün, öldüğünde yanlız olacak herkes

    15
    1
    yanıtYanıtla
    12345:

    ARDA DAHA NE KADAR KÜÇÜK İŞLERLE UĞRAŞACAKSIN BUNU DA YAPMAZ ARTIK DEDİĞİMİZ HER ŞEYİ ALNININ AKIYLA YAPIYORSUN AFERİN. SOKAKTAKİ ERGEN GENÇLERDEN DAHA DA DİBE DÜŞÜYORSUN UMARIM BİR SONU VARDIR BU DÜŞÜSÜN

    8
    3
    yanıtYanıtla
    halil koyuncu:

    arda turanı malesef siz medya kuruluşları bu hale getirdi adam dünya gündemini başarıları ile süslerken siz yok arda turan kızla yakalandı yok şöyle oldu diye gündemi getirdiniz adamı arda kaptan yarım kalmış işini tamamla sadece başarılı ol ve herkesi sustur

    5
    5
    yanıtYanıtla
    gerçekler:

    yumurta proteindir yesin tosuncuk

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Kral34:

    Arda gercek bir GS evladıdır. malesef sırf Reisi sevdiği için Reise düşmanlık besleyenlerce linç edilmektedir. bu adamın üzerine bu kadar gidilmesinin altındaki asıl gerçek budur. ama tabiki bu düşmanlığı güdenler bu nedeni asla belirtmeye cesaret edemezler hep farkli bahanelere sığınırlar

    3
    7
    yanıtYanıtla
    SADECE İNSAN:

    her futbolcunun siyasi görüşü var ama Arda dışında kimse birilerine siyasi yalakalık ederek milleti kendine düşman etmiyor. Teknik adamlar Ardayı kastederek elli defa sporcu spora siyaseti sokmamalı demişti ama kimse Arda efendiye laf anlatamamıştı. Sen futbolcuysan futbolunla gündem ol bunun yerine bitmek bilmeyen gece partileri, yok Cumhurbaşkanı ziyaretleri (sanki parti lideriymiş gibi) yada çektiğin reklamla gündem olup futbolunla gündem olmazsan alacağın eleştiriye de razı olacaksın

    yanıt0
    yanıt0
    SADECE İNSAN:

    Dünya yıldızı Ronaldinho''ya bakın bitmek bilmeyen gece partileri düzenlediği için adamlar gözünün yaşına bakmadan Barça''dan yolladı aynı huyu Milan''da da devam edince ordan da şutlandı. Koskoca Ronaldinho''yu futol dışı işlerle uğraşıyor diye bitirdi adamlar Arda''yı mi bitirmeyecek. Çağımız artık profesyonellikten çıkan kim olursa olsun affetmiyor sen de burda bilip bilmeden milletin avukatlığını yapma trrek

    yanıt1
    yanıt0
    deli kadir:

    arda reiz napdın sen yumurta işinemi başladın :D gezen tavuk yumurtası hea. .

    9
    0
    yanıtYanıtla
    ENTERESAN:

    Evet. SAHİP ÇIKALIM ARDA YA

    1
    0
    yanıtYanıtla
    DELİ KADİR 5:

    Patlak mısır işine gir koçumm

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title