Haberler

    Arda Turan'dan sonra bir yıldız daha G.Saray'a dönmek istiyor

    Güncelleme:

    Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşanıyor. Arda Turan'ın ardından Emre Çolak da Galatasaray'a geri dönmek için menajeri aracılığıyla haber yolladı.

    Fatih Terim'le buzları eriten Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'la birlikte Emre Çolak'ın yeniden İstanbul'a dönme ihtimali belirdi.

    Sarı kırmızılı takımın eski kaptanı Arda Turan ile birlikte Emre Çolak da alt yapısından yetiştiği kulübüne geri dönmek istiyor. Birleşik Arap Emirlikleri kariyerini sonlandıran Emre Çolak'ın, menajeri Ahmet Bulut aracılığı ile Galatasaray'a dönmek istediğini bildirdiği ifade edildi.

    Bonservisi elinde olan Emre Çolak'la birlikte Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüş ihtimali var. Menajer Ahmet Bulut'un ligin ilk yarısının yaklaştığı bu günlerde sarı kırmızılı yönetimle temasa geçecek. İki isimle ilgili son kararı ise Fatih Terim verecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Arda Turan Emre Çolak Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (32)

    savas:

    Sabri SARIOĞLU da tekrar geri dönmek istiyo oda yıldız. .

    39
    4
    yanıtYanıtla
    küçük:

    inan bu emreden daha çok iş yapar.

    yanıt13
    yanıt3
    GFB:

    BUNLAR MI YILDIZ HAHAHAHAHA

    26
    7
    yanıtYanıtla
    Spor Sever:

    Sabri dönsün Arda dönmesin !

    24
    4
    yanıtYanıtla
    mal değneği:

    arda darda. . .

    22
    3
    yanıtYanıtla
    bravo:

    34 milyon avroluk ardayı beleşe alacak cimbom. ilk defa akıllıca transfer gslileri kutlar. başarılar dilerim iyi oynarsa çine mine falan satıp iyi para kazanabilirler. hemen transfer edin cimboma. yararlı transfer olur. olmasa bile bilgi ve tecrübelerinden gençler büyük faydalar kazanır.

    7
    5
    yanıtYanıtla
    halil:

    faydalı olacağını hiç düşünmüyorun

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Adını transfer koydum:

    yıldız mı? kim yıldız?.yıldız ne arar pazarda.

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Ali yilmaz:

    Bunlar son kullanma tarihi gecmis yildizlar

    10
    0
    yanıtYanıtla
    GERÇEK GALATASARAY''LI:

    Arda galatasaryın has evladıdır. emre ve diğerleri gibi değildir sahada yürüyecek olsa bile alınmalı haksızlık etmeyin bu çocuğa yazık!!!

    5
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title