Haberler

Arda Turan, Restoran Açıyor

Güncelleme:

Milli futbolcu, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'deki Clarion Hotel'in altında yeni bir restoran açıyor. Açılacak restoranın maliyeti yaklaşık 3 milyon TL.

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya rekor bir ücret karşılığında transfer olan ve ocak ayına kadar beklemek zorunda olan Arda Turan, gıda sektörüne giriyor.

RESTORAN AÇIYOR

Milli futbolcu, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'deki Clarion Hotel'in altında yeni bir restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz'ın yaptığı, ajans ve logo işlerini ise Şirin Ediger'in yaptığı mekanın ismi Arşiv olacak.

MALİYETİ 3 MİLYON TL

"Yeni nesil esnaf lokantası" sloganıyla Türk mutfağından lezzetler sunacak mekanın, Turan ve Sarıhan'a maliyeti yaklaşık 3 milyon TL oldu.

AYNI ANDA 150 KİŞİ AĞIRLANABİLECEK

Zincir haline gelmesi beklenen projenin ardından bir de kafe konsepti olacak. Bir sonraki hedef ise Avrupa'ya açılmak. Türk Mutfağı'nın tüm lezzetlerini kapsayacak mekanda, aynı anda 150 kişinin ağırlanabileceği öğrenildi. Tüm malzemeler de Türkiye'nin çeşitli illerinden organik olarak temin edilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Şişli Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Süper Mario(Gomez):

3 çeşit yemek 5 tl olsun be abi her öğlen ordan çıkmayız :)

6
1
yanıtYanıtla
koylu:

acaca restronati oynadigi futbol gibiyise 13 hafta sonra kilidi vurur

0
4
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

ülke muz cumhuriyetine dönmüş yandaş medya arda yı kullanıyor her zamanki gibi, ülkede katliam olsa arda dan söz ediliyor, tamam iyi oyuncu, ülkemizi temsil ediyor sportif arenada baş tacı ama ülkede haber yapa yapa bir bu mu kaldı insaf

4
0
yanıtYanıtla
VanlıMobil-ANDROID:

bi bitmediniz arkadaş ya.

2
1
yanıtYanıtla
TS61:

OLCAK A BÖLE KANKAN İŞLİCEN KANINA GİRCEN :) AKARIDA VAR OOOOOOOOOOOOOOH BÜYÜ BABAM BÜYÜ :)

3
0
yanıtYanıtla
erzurumlu tosun:

ne yimaklar var . . bak ben fenerbahçalıyam . . garsonlar gatirdikları yemaklara tükürmasınlar kan çıkar bak arda abi. .

1
1
yanıtYanıtla
AYTEKİN:

ZENGİNİN MALI ZÜYÜRTÜN ÇENESİNİ YORARMIŞ, SİZE NE ALLAH ADAMA YÜRÜ KULUM DEMİŞ ÇALIP ÇIRPMAMIŞ ELEŞTİRMEYE NE GEREK VAR. ALLAH HAK EDENE HERZAMAN VERİR BİZEDE HAYIRLI OLSUN DEMEK YAKIŞIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title