Haberler

Arda Turan, İspanyol Basınında Manşetlerde: Utanç Duyulan Bir Futbolcu Oldu

Güncelleme:

Şarkıcı Berkay'a kafa atan Başakşehirli Arda Turan, İspanyol basınının manşetlerinde yer aldı: Artık adı kötüye çıkmış, utanç duyulan bir futbolcu oldu.

Arda Turan'a bir şok daha... Bir eğlence mekanında kavga ettiği şarkıcı Berkay'ın burnunu kıran, ardından şarkıcının tedavi olduğu hastaneye ruhsatsız silahla giderek yere ateş açan Arda Turan, İspanyol basınının da gündeminden düşmüyor. İspanyol Sport gazetesi yazarı Juan Manuel Díaz, bonservisi Barcelona'da bulunan olan ve 2 sezonluğuna Başakşehir'e kiralanan Arda Turan hakkında çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

''Bir idolün çöküşü'' başlıklı yazısında Diaz, Arda Turan hakkında şu sözleri kullandı;

''Arda, iyi bir futbolcu olma şansını kaybetti. Ancak Türkiye'de korkunç bir şekilde dibe vurdu. 2015 yılında Barcelona formasını sırtına geçirdiğinde Milli Takım için tartışmasız bir oyuncuydu. Şimdi ise adı kötüye çıkmış, utanç duyulan bir futbolcu oldu. Galatasaray'daki harika kariyerinden sonra 2011'de 13 milyon euroya Atletico Madrid'e transfer oldu. Diego Simeone'nin yönetimiyle birlikte evrim geçirdi. Ardından Barcelona'ya 41 milyon Euro'ya gitti. 10 Temmuz 2015 tarihinde zirveye çıkmıştı...

"FUTBOLUN GERÇEK TARAFI ZORLADI, ADAPTE OLAMADI"

Futbolun gerçek tarafı Arda'yı çok zorladı. Barcelona'da her zaman Neymar ve Iniesta'nın gölgesinde kaldı. Günlük yaşantıya adapte olmakta zorlandı. Takımdaki elit oyuncuların uyguladığı diyetleri bile yapmadı, yapmak istemedi. Yetenek, futbolda her şey demek değildir. Tam bu aralarda Luis Enrique'nin gözünden düştü. Türkiye Milli Takımı'nda da istenmeyen adam oldu. Euro 2016'da Türkiye ile İspanya arasında oynanan maçta Türk taraftarlar ıslıkladı.

"GÖZDEN ÇIKARTILAN İLK OYUNCU OLDU"

2016-17 sezonunda 30 maça çıkarken 2017-18 sezonunda sadece 5 maç oynayabildi. Kış transfer döneminde ilk gözden çıkartılacak oyuncu oldu. Bir de sakatlanınca antrenman yapamaz hale geldi. Barcelona için Arda artık bitmişti. Başakşehir'e bonservisiyle birlikte satmak istediler. Sonunda 2 yıllık kiralama ile anlaşabildiler. Barcelona ve Başakşehir, Arda için aynı parayı ödeyecekti. Anlaşma buydu...

"ARDA ARTIK GERİ DÖNMEK İSTEMİYOR"

Arda Turan için yeni bir macera gibi görünüyordu. 11 maçta 2 gol, 1 asist yaptı. 4 Mayıs 2018'de oynanan Sivasspor maçında yardımcı hakeme bağırdı, tehdit etti. 16 maç ceza aldı... Son olarak saha dışında bir kavgaya karıştı. Çok net görünüyor ki Arda Turan, geri dönmek istemiyor. 30 Haziran 2020 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi devam ediyor. Oynama süresi alabilir mi? Yeteneğine şüphe yok ama takımı çok iyi durumda. Ligde 2. sıradalar. Artık Arda için oynama şansı çok az..."

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (74)

ardayı kıskanıyorsunuz:

ardayı kıskanıyorsunuz hepiniz. kesinlikle durum bundan ibaret.

3
25
yanıtYanıtla
SUADİYELİ:

AHA BU DA ARDANIN BAHŞİŞ VERDİĞİ VALE. .

yanıt10
yanıt1
HA HAAA:

ARADA BUNU PECETE TUTTURUYORDU TUVALETTE

yanıt1
yanıt0
o bir urfalı:

adam öldürene 12 bucuk yıl verilmiyor hayırdır ne yapmış adam ulan bu ülkde düşene vurmak moda

8
9
yanıtYanıtla
ardayı kıskanıyorsunuz:

ardayı kıskanıyorsunuz hepiniz. kesinlikle durum bundan ibaret.

0
16
yanıtYanıtla
selim:

Sektör ulan oradan dingil

yanıt0
yanıt0
ANGARALI:

GALATASARAY IN KOL KANAT AÇMASI LAZIM Kİ TEKRARDAN ADAM OLSUN

2
12
yanıtYanıtla
VCVC:

DÜŞMANDAN ADAM OLUNUR BUNDAN OLMAZ ARTIK

yanıt6
yanıt1
Kol mu:

Komik

yanıt2
yanıt0
köylü:

Bu adamın suçu yok. Aşılarını yaptırmamışlar hepsi bundan ibaret.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title