Haberler

Arda Turan'ın Menajeri, İngiliz Ekibi Arsenal'la Anlaşamadı

Güncelleme:

Barcelona'dan devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arda Turan'ın menajeri, İngiliz ekibi Arsenal'la görüşmelerinden sonuç alamadı.

Barcelona'dan iki hafta içinde ayrılması beklenen Arda Turan'ın transfer görüşmeleri sürüyor. Mundo Deportivo'da yer alan habere geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte Londra'da görülen Arda Turan'ın Ocak ayında Barcelona'dan ayrılmak için Arsenal'le görüşmeleri başladı.

İLK GÖRÜŞME OLUMSUZ

Haberde İtalya ve İspanya'dan da taliplileri olduğu belirtilen Arda Turan'ın Arsenal'la yaptığı ilk görüşme başarısızlıkla sonuçlandı. Görüşmelerin devam ettiği belirtilirken 2 hafta için durumun netleşmesi bekleniyor.

ARDA MONACO'YU İSTİYOR

Mundo Deportivo Arda Turan'ın ilk tercihinin Arsenal değil Monaco olduğunu ancak Fransız kulübüyle de anlaşamadığı belirtildi. Arsenal'in bu transferde çok da istekli olmadığı ve Arda'nın şartlarında diretmesi halinde görüşmelerden çekilebileceği de belirtildi.

SADECE MİLLİ MAÇLARDA OYNADI

Nisan'dan beri Barcelona'da forma giyemeyen Arda Turan, sadece Türkiye A Milli takımının birkaç maçında sahada yer almıştı.

Arda Turan'ın Arsenal'le de anlaşamaması halinde ne yapacağı ise gizemini koruyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Deportivo La Coruna Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

AĞLAMA YAR:

Arda''ya bak ya Şener Şenin bi filmi vardı, Erdal Özyağcılar bi resturanta girip kör taklidi yaparak bardakları kırıyordu, aynı ona benzemiş :):):):)

6
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

Ardasiz bir gunumuz gecmiyor

5
0
yanıtYanıtla
ankara:

tipe bak. . . tam denyo

4
0
yanıtYanıtla
salih ersoy:

ardayı okdar cok sısırdılerkı sısmısken barca reklam parası ıcın aldı ve kasayı doldugu gıbı beklemeye aldı ne olcaktı baska ardayı ılk 11 e alcak degıllerdı ya

3
0
yanıtYanıtla
ZORT:

Adamlar biliyor ki Arda bugün antremana başlasa 6 ay''da ancak oynar.

2
0
yanıtYanıtla
lomo:

bu ülke futbolundan uzakdurda nereye gidersen git artık bu halk senden hiç hosnut değil

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title