Haberler

Arda Turan'ın Hakeme Ettiği Hakaret Ortaya Çıktı: Şerefsizler, Hepinizi Öldürmek Lazım

Güncelleme:

PFDK tarafından toplam 16 maçlık tarihi cezaya çarptırılan Arda Turan'ın hakeme, "Şerefsizler, hepinizi öldürmek lazım." dediği ortaya çıktı.

Sivasspor maçında müsabakanın yardımcı hakemine saldırısı ve orta hakemine yönelik hakareti nedeniyle PFDK'ya sevk edilen ve kurul tarafından 16 maç men ile tarihi bir cezaya çarptırılan Arda Turan'ın hakemlere yönelik söylediği sözler ortaya çıktı.

TFF Hukuk Müşavirliği'nin her ne kadar Arda Turan'ı yardımcı hakem Erdinç Sezertam'a yönelik sportmenliğe aykırılıktan (fiili müdahale) sevk etmesine karşılık, daha önceki birçok dosyada olduğu gibi, PFDK sevke uymayarak futbolcuya faturayı saldırıdan kesti.

TFF Hukuk Müşavirliği'nin fiili müdahale sevkiyle 3-6 maçlık bir ceza alma ihtimali doğan Arda Turan, Disiplin Kurulu'nun "Bu saldırıdır" demesiyle 10-15 maç bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya kalmış oldu. Arda Turan'ın yardımcı hakeme yönelik kadrosuna karşılık yıldız futbolcuya alt sınır olan 10 maç ceza kesildi.

"HEPİNMİZİ ÖLDÜRMEK LAZIM"

PFDK, Arda Turan'a orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya yönelik hakaret ve tehditinden dolayı da toplam 6 maç ceza keserken, yıldız futbolcunun kullandığı şok sözler de ortaya çıktı.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun TFF'ye gönderdiği raporunda ihraç sonrası Arda Turan'ın kendisine "Şerefsizler" dediğini, daha sonra oyun alanını terk etmek üzereyken tekrar geri dönerek kendisine yönelik yumruğunu sıkıp "Hepinizi öldürmek lazım" ifadesini kullandığını yazdığı öğrenildi. Kurul da hakaret ve tehditten 3'er maç olmak üzere 6 maç daha ceza kesmiş oldu.

Arda Turan, kırmızı kart gördüğü Sivasspor karşılaşmasındaki eylem ve söylemlerinden dolayı toplam 16 maçlık tarihi bir cezaya çarptırılmış oldu. (Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Arda Turan Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (49)

ABANOZ:

BETER OL ARDA TURAN!!!

45
51
yanıtYanıtla
...:

beter olsun

42
50
yanıtYanıtla
:

TAAAAAMMMMMMMAAAAAMMMMM!!!!!!!!

67
3
yanıtYanıtla
''''.'''':

Ooov ''Şerefsizler, hepinizi öldürmek lazım'' dediyse, kamu davası da açılmalı bence, açık açık hakemi tehdit etmiş!:S

41
0
yanıtYanıtla
:

Ağır ceza diyen arkadaş bu mahkemelik bir dava adam resmen ölümle tehdit ediyor. Ne cezasindan bahsediyorsun

31
1
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Ne güzel bir atasözü, öfke ile kalkan zararlı oturur.

19
0
yanıtYanıtla
fenerli:

ardayı sevmem ama ağır olmuş sanki engin baytarı hatırlarsak 8 maç ceza almıstı. Arda yı kazanmak yerıne hep kaaybetmeyı tercıh ettık ve coktan da kaybettık. Bu arada fenerbahçeliyim

5
10
yanıtYanıtla
Arda Turan:

ben adamım adamım ben adamım adam adam adam adam.

5
10
yanıtYanıtla
MAMAT:

BEN TAMAM DIYORUM SENDE TAMAM DIYORMUSUN ARDA

10
5
yanıtYanıtla
yavuz:

ben yetkili olsam futboldan men ederdim

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title