Haberler

Tanem Sivar'dan Arda Turan'ı Utandıran Soru

Güncelleme:

GQ Türkiye Dergisi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen 'GQ Türkiye Men of the Year' gecesinde "Yılın Adamı" ödülünün sahibi olan milli futbolcu Arda Turan, ödül töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

"ÇOK DAHA GÜZEL TARZA SAHİPSİN"

Güzel sunucu Tanem Sivar'ın Arda Turan'a "Peki bizim tarzımız mı daha iyi yoksa İspanyolların mı" şeklindeki soruya gülen milli futbolcu, "Tabiki seni gördükten sonra çok daha güzel bir tarza sahipsin" diyerek utana sıkıla cevap verdi.

"ÇALIŞIYORUZ, UĞRAŞIYORUZ"

Transfer yasağının bitmesine az bir süre kaldığının hatırlatılması üzerine Arda, "Çalışıyoruz, uğraşıyoruz. Uzun bir süre bekledik. İnşallah hayırlı bir şekilde başlarız. Her şey yolunda. Çok şükür iyiyiz. Takımda çok iyi gidiyor. Sonuna kadar iyi olsun diye uğraşıyoruz" dedi.

"BENİM YORUM YAPABİLECEĞİM KONULAR DEĞİL"

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliğinin sorulmasına ise yıldız futbolcu, "Her şey çok güzel. Benim yorum yapabileceğim konular değil" diyerek cevap verdi.

YILIN ADAMI ARDA TURAN

Gecede, Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a da Yılın Adamı Ödülü verildi. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti. Arda Turan sahneye çıkarken Hidayet Türkoğlu'na basketbol topuyla pas vererek gecenin en hoş anlarından birine imza attı. Konuşmasında ise bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan başta anne ve babası olmak üzere kardeşi, arkadaşları ve kız arkadaşına teşekkür etti.

"GQ Men Of The Year" ödülü alan isimler şöyle:

İKON: Cem Yılmaz

YILIN ADAMI: Arda Turan

YILIN KADINI: Sıla

YILIN ULUSLARARASI İKONU: Chris Noth

YILIN ULUSLARARASI STARI: Norman Reedus

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: Rıfat Elhadef

STİL İKONU: Faruk Süren

YILIN YÜKSELEN YILDIZI: Erkan Kolçak Köstendil

YILIN YÖNETMENİ: Emin Alper

YILIN SPORCUSU: Cedi Osman

YILIN ŞEFİ: Arda Türkmen

YILIN ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYENİ: Edis

YILIN SIRADIŞI BAŞARISI: Mete Atatüre

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Hidayet Türkoğlu Tanem Sivar Arda Turan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (4)

aho aga:

yaptığınız haberin ta. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
5441:

Hadi lan kavgaci ada, bu mankende adam parali oldugundan yag yakiyor. . ardadan mardadan bize be. . . . . . ????????

0
1
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Kendi adına yaz, bize ne değil, banane demen gerekiyor, Arda kavgacı filan değil iftira atma, Avrupa''da ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor, İspanya''da milyonlarca dolar harcayıp yapacağımız reklamı Arda tek başına yapıyor.

yanıt0
yanıt0
UgurMobil-IOS:

Hidayet'i CEO yapmışlar. Harun Erdenay olmasın o??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title