Haberler

Arda Turan: Galatasaray'ın Her Zaman Hocası Fatih Terim'dir

Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim'in takıma geri dönüşü sonrasında Arda Turan'ın sarı kırmızılılara transferinin zor olduğu ve kapıların kapandığı ifade edilmişti. Eski futbolcu Sedat Yeşilkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada konuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

"GALATASARAY'IN HOCASI HER ZAMAN FATİH TERİM'DİR"

Yeşilkaya, yaptığı paylaşımda, "Sizler hala Arda Turan ile ugraşsanız da kaptan 3-4 gün önce, "Galatasaray'ın her zaman hocası Fatih Terim'dir ve şimdi tekrar gelmelidir" dedi. Arda Turan bir değerdir ve ülkemizin yetiştirdiği en kariyerli, en başarılı oyuncudur. Saygı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

GS YE HOŞÇAKAL:

LANET OLSUN bu çapsızı geri getirdiniz LANET olsun. GS yerin dibine batsın kombinemi bu adam yakıyorum. Niye geliyor kardeşim bu adam GALATASARAYDAN bi halt olmaz

11
7
yanıtYanıtla
Gs:

Defol git

yanıt6
yanıt3
jul:

lig bitmeden geri gidicen niye geldinki?

8
5
yanıtYanıtla
fb li:

sayın terim siz en son gs dan ayırılırken bir gazeteci size sormuştu tekrar dönecekmisiniz diye sizde evet başkan olarak demiştiniz şimdi başkan olarakmı döndünüz

7
3
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

NE BASKANI CANIM ANTRONERLIYE GUCLE ALINMIS

yanıt1
yanıt0
Fi gs:

Bu tarihten itibaren 29 yıldır tuttuğum gs den ayrılıyorum.

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ulan bu takımda bir tane karakterli adam top oynamış oda METİN OKTAY ondan sonra gelenler ne gururlu ne onurlu yalaka arda ya bak sen hadi sen git kumda oyna adam döv kadınlara asıl bu terim bu kadar kovulduğu yere gelmeye ne meraklıymış

7
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı. İki terbiyesiz ukala birbirini meth ediyor. Paragözler giderayak kulübü nekadar söğüşleriz diye bakıyorlar.

6
1
yanıtYanıtla
nezir:

Siz baba ogul gibisiniz Büyükler hep af eder hadi baba sizde barisin artik

4
3
yanıtYanıtla
Gs:

Bravo .

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title