Haberler

    Arda Turan Barcelona Yönetimiyle Görüştü: Beni Bırakın

    Güncelleme:

    Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan, sabah saatlerinde Barcelona Genel Direktörü Pep Segura ile görüştü: Burada oynayamıyorum, transferim için izin verin.

    Arda Turan, Barcelona'daki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna dahil etmeyi planladığı milli futbolcu, ilk kez çok somut bir hamle yaptı. Katalan devindeki geleceğiyle ilgili kararını nihayet veren Arda, bu sabah saatlerinde Barcelona kulübünün genel direktörü Pep Segura ile bir konuşma yaptı.

    Görüşmede, Arda'nın kendi durumuyla ilgili talebini Segura'ya ilettiği ortaya çıktı. Milli futbolcunun, "Artık bir karar alma zamanımın geldiğinin farkındayım. Ayrılık konusunda yardımınıza ihtiyacım var" dediği ve şunları söylediği bildirildi:

    "İNSANLAR BENİMLE DALGA GEÇMİŞTİ"

    "Barcelona dünyanın en büyük kulübü. Bu fikrim asla değişmeyecek. Burada oynamak benim hayalimdi, bunu da başardım. 'Barça'da oynamak istiyorum' dediğimde Türkiye'de bazı insanlar dalga geçmişti ama ben dünyanın en büyük, en özel kulübünde forma giymeyi başardım. Bununla da gurur duyuyorum.

    "ARA TRANSFER DÖNEMİNDE YARDIMINIZ GEREKLİ"

    Burada olmaktan gurur duymakla beraber, gelecekte yeterince şans bulamayacağımı da görüyorum. Bana gelen teklifler var. Kariyerimin bu döneminde oynayacağım bir kulüpte yer almak istiyorum. Bu nedenle ara transfer döneminde yardımınız gerekli."

    Arda Turan'ı dinleyen Segura'nın da kendisine bu yaklaşımından dolayı teşekkür ettiği ve ara transfer dönemiyle ilgili planları arasına kendisini de dahil edeceklerini söylediği ifade edildi.

    GALATASARAY İSTİYOR

    Bilindiği üzere Galatasaray yönetimi, eski kaptanını kiralık olarak devre arasında kadroya dahil etmeyi planlıyor. Igor Tudor da Arda'yı kadrosunda görmek istediğini açıklamıştı.

    (Fanatik)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Arda Turan Barcelona Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (8)

    Yasin:

    Gelmesin diyenler kesin fb li BJK li arda gibi Türkiye de futbolcu var mı sol taraf çökmüşken kim istemez arda turan

    4
    1
    yanıtYanıtla
    gürsel:

    barcelona ya gitmek değil bence kalıcı olmak daha önemlydi kendini avutma havalandın havan alınıyor profesyonel olmayı bir türlü öğrenemediniz

    2
    2
    yanıtYanıtla
    can:

    insanlar bosuna dalga gecmemis

    3
    1
    yanıtYanıtla
    BİLEMEDİM:

    iyi de biz tudor u istemiyoruz o nasıl olacak

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Ali Nazik:

    Bizim futbolcular Avrupa''da oynayamıyor maalesef.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    GS:

    Terim ve Arda kesinlikle kulübün içerisine sokulmamalı. Bunlar paraya bakan adamlar! Selçuk''tan da kurtulduk mu yine Avrupa''da boy göstereceğiz.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    tuğrul:

    tudor gitsin arda da gelmesin

    2
    0
    yanıtYanıtla
    MüNFeRiT ADAM:

    Yuvana geri dön. Kop gel Galatasaraya.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title